Έντεκα κερδισμένοι βαθμοί εκτός έδρας για τον Βόλο

Ο Βόλος με την ισοπαλία στη Λαμία (2-2) έφτασε τους 21 βαθμούς μετά από 11 παιχνίδια, εκ των οποίων οι 11 κερδήθηκαν εκτός έδρας (τρεις νίκες και δύο ισοπαλίες), σε αντίθεση με τα εντός έδρας ματς, όπου οι «κυανέρυθροι» απέσπασαν 10 βαθμούς σε έξι παιχνίδια (τρεις νίκες, μία ισοπαλία και δύο ήττες).
Στην αναμέτρηση με τη Λαμία συνεχίστηκε και η παράδοση που θέλει τον Βόλο να μην χάνει στα τελευταία οκτώ παιχνίδια κόντρα στη Λαμία, ανεξαρτήτου έδρας. Οι «κυανέρυθροι» είχαν γνωρίσει τη μοναδική ήττα από την ομάδα της Φθιώτιδας ακριβώς πριν από τέσσερα χρόνια (4/11/2019) με 1-0 και έκτοτε δεν έχασαν ποτέ από τη Λαμία (τέσσερις νίκες και τέσσερις ισοπαλίες), ενώ αξίζει να αναφέρουμε, πως και το περσινό παιχνίδι των δύο ομάδων στο «Αθ. Διάκος» είχε λήξει ισόπαλο με το ίδιο σκορ, 2-2.

Το βολιώτικο συγκρότημα βάσει και των υπολοίπων αποτελεσμάτων της αγωνιστικής δεν έχασε έδαφος στη βαθμολογία, παραμένει στην 3η θέση μαζί με τον Ολυμπιακό και κράτησε τη διαφορά από τις ομάδες (πλην του ΠΑΟΚ) που ακολουθούν στη βαθμολογία.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις