Διακρίσεις του “Ολυμπιονίκη”, στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Πάλης Παμπαίδων

Μοιράσου το άρθρο

Το Σαββατοκύριακο (15-16/4) διεξήχθη στην πόλη των Σερρών, το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Πάλης, στις κατηγορίας Παμπαίδων Α’ (2001/2) και Παμπαίδων Β’ (2003/4) και η πόλη μας εκπροσωπήθηκε από την Ακαδημία Πάλης “Ολυμπιονίκης” Βόλου, κατακτώντας μάλιστα δυο χάλκινα μετάλλια…

Αναλυτικότερα, την τρίτη θέση κατέλαβαν οι Ντίνας Μάριος (Παμπαίδες Β’- 73 κιλά) και Καρνάβας Βασίλης (Παμπαίδες Α΄- 53 κιλά). Ο τρίτος αθλητής που συμμετείχε στο πανελλήνιο πρωτάθλημα, κατέλαβε την 5η θέση, αν και είχε πολλές ελπίδες για διάκριση, καθώς δεν ευνοήθηκε καθόλου από τη σειρά των αγώνων.
Το αποτέλεσμα κρίνεται ιδιαίτερα θετικό για το νεοσύστατο Σύλλογο που ιδρύθηκε το 2014, δεδομένου ότι πρωταρχικός σκοπός ήταν τα παιδιά να αποκτήσουν αγωνιστικές εμπειρίες.
“Είναι πολύ δύσκολο, τα παιδιά να μπορέσουν να αντεπεξέλθουν σε συνθήκες αγώνα, όταν πρέπει να είναι συνεχόμενα παρόντα στο χώρο του αγώνα από τις 09:00′ το πρωί ως τις οκτώ το βράδυ, δίνοντας ως και τέσσερις αγώνες. Δεν μπορείς σε αυτή την περίπτωση ούτε να ξεκουραστείς, ούτε και να γευματίσεις, καθώς οι αγώνες είναι συνεχόμενοι και αν δε το έχεις κάνει αρκετές φορές σε πραγματικές συνθήκες διοργάνωσης, δεν είναι καθόλου εύκολο να το διαχειριστείς” μας ανέφεραν χαρακτηριστικά
Τους αθλητές που συμμετείχαν στους αγώνες συνόδευσαν οι προπονητές Γαβρινιώτης Ιωάννης και Καρνάβας Κωνσταντίνος, καθώς και ο Πρόεδρος της Ακαδημίας κ. Χατζηργυρίου Χρήστος και το μέλος του Δ.Σ. κ. Κουτσογιάννης Κωνσταντίνος.

* Οι παράγοντες της Ακαδημίας Πάλης “ΟΛΥΜΠΙΟΝΙΚΗΣ” Βόλου, ευχαριστούν θερμά για τη χορηγία ιματισμού το καφέ “PUERTO”, το οποίο στηρίζει την προσπάθειά τους. 

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις