Θεοδοσιάδης: Τιμή και χαρά να αφήσω στον Ολυμπιακό μία παρακαταθήκη

Ο Ολυμπιακός ρίχνεται στη «μάχη» του πρωταθλήματος έχοντας, ως επί το πλείστον, ένα νεανικό ρόστερ, καθώς οι έμπειροι παίκτες, με θητεία στις επαγγελματικές κατηγορίες είναι μόλις έξι (μαζί με τους δύο τερματοφύλακες Καβουσάκη και Βρονταρά).

Επιθυμία της διοίκησης ήταν να ενισχυθεί ο Ολυμπιακός με δύο ακόμη έμπειρους παίκτες, σε επίθεση και άμυνα, ωστόσο, οι οικονομικές δυνατότητες δεν το επέτρεψαν. Ο Σάκης Θεοδοσιάδης μαζί με τους συνεργάτες του στην τεχνική ηγεσία θα φροντίσουν να δουλέψουν με το υπάρχον έμψυχο δυναμικό, το οποίο πάντως ο προπονητής του Ολυμπιακού θεωρεί αξιόλογο και με μέλλον: «Όταν υπάρχει μία δυνατότητα να εμπλουτίσεις το ρόστερ με δυο-τρεις δυνατές προσθήκες, αυτό είναι ότι καλύτερο. Από κει και πέρα, για να είμαστε ρεαλιστές, όταν υπάρχουν δυσκολίες και βλέπεις την πραγματικότητα, συγκεντρώνεσαι σ’ αυτό που έχεις και προσπαθείς να το υποστηρίξεις, να το αναβαθμίσεις και να το τελειοποιήσεις, έτσι ώστε να είσαι έτοιμος για το πρωτάθλημα. Στηρίξαμε απόλυτα τους ποδοσφαιριστές που έχουμε και με την έναρξη του πρωταθλήματος εμείς θα είμαστε οι πιο φανατικοί υποστηρικτές αυτών των ποδοσφαιριστών, οι οποίοι θα κληθούν να διαχειριστούν ένα δύσκολο πρωτάθλημα».

Για το αν θα γίνουν κάποιες μεταγραφές τον Ιανουάριο, ανέφερε: «Προτεραιότητά μας αυτή τη στιγμή είναι η έναρξη του πρωταθλήματος. Μέχρι τη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου έχουμε δύο μήνες μπροστά μας και θα δώσουμε επτά με οκτώ παιχνίδια. Κοιτάζουμε σε πρώτη φάση να δούμε, πώς θα διαχειριστούμε και θα αντιμετωπίσουμε αυτά τα παιχνίδια, για να πάρουμε όσους περισσότερους βαθμούς μπορούμε. Όταν θα έρθει η μεταγραφική περίοδος θα δούμε αν μπορούμε να κάνουμε κάποιες προσθήκες κι αυτό θα εξαρτηθεί από τις οικονομικές δυνατότητες της διοίκησης. Θέλουμε να υπάρχει μία βιωσιμότητα στην ομάδα, μία ομαλότητα στην καθημερινότητα και να μην γίνουν κινήσεις εντυπωσιασμού. Δίνουμε έμφαση και προτεραιότητα σ’ αυτά τα παιδιά που απαρτίζουν το ποδοσφαιρικό τμήμα. Για μένα προσωπικά θα ήταν τιμή και χαρά να μπορέσω να αφήσω στην ομάδα μία παρακαταθήκη, κάποιους ποδοσφαιριστές που θα συνεχίσουν να υπηρετούν τον Ολυμπιακό Βόλου στις μεγαλύτερες κατηγορίες.

Είναι σημαντικό να υπάρχουν στην ομάδα κάποιοι έμπειροι παίκτες με προσωπικότητα, οι οποίοι να αποτελούν παράδειγμα προς μίμηση για τους νεαρούς ποδοσφαιριστές.

Θα ήθελα, εδώ, να ευχαριστήσω όλους τους ανθρώπους που βρίσκονται πίσω από την ομάδα, που δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό, έτσι ώστε να μην λείπει τίποτα από τους ποδοσφαιριστές και να υπάρχει μία ομαλότητα στην καθημερινότητα».

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις