Στη μνήμη της Δήμητρας Ιορδανίδου έτρεξαν συμβολικά τα μέλη του ΣΔΥ Βόλου

Την εκδήλωση-τρέξιμο αφιερωμένο στη μνήμη της Δήμητρας Ιορδανίδου όπως έκαναν πέρυσι από πρωτοβουλία που ξεκίνησε από τον Ημιμαραθώνιο Κρήτης και θα κάνουν κάθε χρόνο, πραγματοποίησαν το πρωί της Κυριακής 6 Νοεμβρίου μέλη του Συλλόγου Δρομέων Υγείας Βόλου. Ήταν μια συμβολική προπόνηση από την παραλία του Βόλου προς τις Αλυκές, έτσι κάθε δρομέας έτρεξε όση απόσταση ήθελε και δεν κρατήθηκαν αποτελέσματα λόγω του ιδιαίτερου χαρακτήρα της εκδήλωσης.

Η Δήμητρα Ιορδανίδου έχασε τη ζωή της στις 2 Νοεμβρίου 2021 στη Θεσσαλονίκη από φορτηγό ενώ κινούταν με ποδήλατο. Ως αθλήτρια είχε και συνέχιζε να έχει μεγάλες διακρίσεις επί δύο δεκαετίες, ενώ μεταξύ των άλλων διεθνών αγώνων που μετείχε, εκπροσώπησε τη χώρα μας στον Μαραθώνιο του Ναγκάνο, αδελφοποιημένο αγώνα με τον Αυθεντικό Μαραθώνιο Αθήνας, απεσταλμένη από τον ΣΕΓΑΣ. Το γήπεδο των Κουφαλίων μετονομάστηκε με απόφαση του Δήμου Χαλκηδόνος, και πλέον φέρει το όνομά της. Ως άνθρωπος ξεχώριζε ακόμη περισσότερο κι από ό,τι ως αθλήτρια, και αυτός είναι ο λόγος της ανείπωτης στενοχώριας στην δρομική κοινότητα.

Ο σύλλογος ευχαριστεί όλους όσοι τίμησαν με την παρουσία τους και τιμούν πάντα με την σκέψη τους την αγαπημένη συναθλήτρια, όσους αφιέρωσαν την προπόνησή τους ή τον αγώνα τους που έκαναν σε άλλες περιοχές, σε αυτό τον τόσο ξεχωριστό άνθρωπο.

Ο ΣΔΥ Βόλου και στο Ultra Pelion Trail

Μετά από πολύ καλό αγώνα, 3 δρομείς του ΣΔΥ Βόλου ολοκλήρωσαν το Σάββατο το Ultra Pelion Trail απόστασης 80 χιλιομέτρων με 4.000 μέτρα υψομετρική. Έναν ακόμη τερματισμό κατέγραψε ο Απόστολος Μπαρμπούλης που πήρε την 18η θέση με 12 ώρες 59:10. Ο Γιώργος Τσοκάνης για πρώτη φορά στην απόσταση και με εξαιρετική προσπάθεια πήρε την 97η θέση με 17:07:58. Στη συνέχεια ο Αλέξανδρος Δεμιρίδης με 18:09:30 πήρε την 114η θέση.

Την Κυριακή πήρε σειρά ο αγώνας των 23 χιλιομέτρων, με τον Νίκο Βαούτη να παίρνει με 2:45:30 την 8η θέση και τον Χριστόφορο Βάτσα με 2:50:09 την 11η. Ακολούθησαν οι Αντώνης Βλάχος 39ος 3:27:45, Νίκος Γαλλιμίδης 45ος 3:32:46, Απόστολος Νέος 63ος 03:52:28, Λίνα Παπακυριαζή 21η 5:09:01.

Οι ομαδικές προπονήσεις των μελών του ΣΔΥΒ γίνονται κάθε Δευτέρα με ελεύθερη συμμετοχή και μπορεί να συμμετέχει κάθε πολίτης που θέλει να ενταχθεί στον χώρο του αθλητισμού. Η συνάντηση γίνεται στις 17.00, στην εκκλησία Παναγία “Τρύπα” στις Πλάκες, και το τρέξιμο γίνεται προς την παραλία.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις