Συμπαγές και δυνατό σύνολο ο Ολυμπιακός Β.

Στον Ολυμπιακό επιχειρείται φέτος μια νέα προσπάθεια, η ομάδα πραγματοποιεί νέο ξεκίνημα και ήδη έχει μπει σε μία καθημερινότητα, η οποία για τους περισσότερους παίκτες, που προέρχονται από ομάδες που δούλευαν καθαρά ερασιτεχνικά, είναι πρωτόγνωρη.

Η τεχνική ηγεσία του Ολυμπιακού Βόλου από την 1η Αυγούστου που άρχισε η προετοιμασία δε δουλεύει μόνο στο αγωνιστικό κομμάτι, αλλά σε άλλους τους τομείς, όπως στην ψυχολογία και στον τρόπο λειτουργίας της κατηγορίας, με στόχο, όπως έχει τονίσει ο Σάκης Θεοδοσιάδης, να θωρακιστεί το ποδοσφαιρικό τμήμα με ότι εχέγγυα και πληροφορίες μπορούν να δώσουν στους παίκτες οι προπονητές, για να παρουσιαστεί η ομάδα όσο το δυνατόν πιο έτοιμη και να διαχειριστεί τις καταστάσεις που θα βρει μπροστά της στο νέο πρωτάθλημα.

Το κάθε παιχνίδι θα είναι διαφορετικό, θα έχει τις δικές του ιδιαιτερότητες και στον Ολυμπιακό έχουν δημιουργήσει ένα συμπαγές σύνολο, ικανό να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις του πρωταθλήματος. Οι παίκτες υπόσχονται από την πλευρά τους κάθε Κυριακή να καταθέτουν την ψυχή τους μέσα στον αγωνιστικό χώρο, με στόχο να κερδίσει η ομάδα όσο το δυνατόν περισσότερα παιχνίδια και να οδηγήσουν τον Ολυμπιακό όσο ψηλότερα γίνεται στη βαθμολογία.

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις