Μ. Καπουρνιώτης: Ένα ταξίδι με δυνατές συγκινήσεις έφτασε στο τέλος του

Με πρωτοβουλία του τεχνικού τιμ, πριν την έναρξη του παιχνιδιού Ολυμπιακός Βόλου-Σπόρτινγκ, που διεξήχθη χθες στην Αταλάντη, προβλήθηκε στα αποδυτήρια βίντεο, το οποίο επιμελήθηκαν οι Μιχάλης Καπουρνιώτης και Μάριος Μπορίνος, παρουσία πέρα…

…των παικτριών και σύσσωμης της διοικούσας επιτροπής μπάσκετ, που έδωσε το «παρών» στον αγώνα μπαράζ.
Στο βίντεο έγινε μία μικρή αναδρομή όλης της χρονιάς και της προσπάθειας που ξεκίνησε πέρυσι το Σεπτέμβριο και ολοκληρώθηκε με τον χθεσινό αγώνα μπαράζ με τον Σπόρτιγνκ. Το μήνυμα που θέλησε να περάσει το τεχνικό τιμ είναι, πως αυτό που μετρά σε μια ομάδα είναι η ενότητα, η προσπάθεια, ανεξάρτητα από το πιο θα είναι το αποτέλεσμα στο τέλος και οι αξίες που δημιουργούνται μέσα από τον αθλητισμό. Ήταν μια χρονιά που όλοι στην ομάδα έκαναν υπερπροσπάθεια, μέσα από πολλά προβλήματα, δημιουργήθηκαν δυνατές φιλίες και οι ισχυροί δεσμοί και το «δέσιμο» αυτής της ομάδας είναι το δυνατό σημείο για τον Ολυμπιακό της ερχόμενης περιόδου, που ήδη έχει αρχίσει να «χτίζεται».
Όλες οι παίκτριες συγκινημένες παρακολούθησαν το βίντεο, βγήκαν στο γήπεδο και έκαναν κατάθεση ψυχής στο πρώτο ημίχρονο, απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα, όπως είναι ο Σπόρτινγκ.
Με αφορμή την προβολή του βίντεο και το τέλος της αγωνιστικής περιόδου ο προπονητής του Ολυμπιακού, Μιχάλης Καπουρνιώτης με δηλώσεις του στην εφημερίδα «Θεσσαλία» τόνισε:
«Μαζί με τον συνεργάτη μου Μάριο Μπορίνο φτιάξαμε αυτό το βίντεο, για να ευχαριστήσουμε όλους όσοι συνεργαστήκαμε φέτος, τη διοικούσα επιτροπή και τις παίκτριες, τις οποίες αξίζουν πολλά συγχαρητήρια για την μεγάλη προσπάθεια που κατέβαλαν όλη τη χρονιά. Έκαναν όλοι κατάθεση ψυχής, μέσα από δυσκολίες, τραυματισμούς, σε μια χρονιά που ήταν απόλυτα επιτυχημένη. Μέσα από την ομάδα δημιουργήθηκαν δυνατές φιλίες. Νιώθω πραγματικά υπερήφανος, που είμαι μέλος αυτής της ομάδας και ευγνώμων που συνεργάστηκα με άψογους χαρακτήρες. Ενωμένοι στα δύσκολα όλη τη χρονιά καταφέραμε πάρα πολλά πράγματα. Ένα ταξίδι έφτασε στο τέλος του. Είναι σημαντικό, πως όσοι βρεθήκαμε στην αφετηρία αυτού του ταξιδιού, οι ίδιοι το ολοκληρώσαμε, με δυνατές συγκινήσεις και τις καλύτερες εντυπώσεις».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις