Γκουτσίδης: «Δεν κερδίζονται τα παιχνίδια μόνο με την φανέλα»

Στις δηλώσεις που έκανε μετά τη λήξη του αγώνα και την ήττα της ΑΕΛ από τον ΠΑΟΚ Β’ με 1-0, ο προπονητής των «βυσσινί», Παναγιώτης Γκουτσίδης στάθηκε στην αγωνιστική παρουσία της ομάδας του, σημειώνοντας ότι η ΑΕΛ θα πρέπει να μάχεται από το πρώτο λεπτό της αναμέτρησης με σκοπό να μην χαθεί ένα ημίχρονο, όπως αυτό στο γήπεδο του Μακεδονικού.

«Ξέραμε ότι ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι για εμάς. Δεν είμαι ευχαριστημένος από την ομάδα μου στο πρώτο ημίχρονο. Είχαμε αδικαιολόγητη νευρικότητα και δεν μπορέσαμε σε καμία περίπτωση να επιβληθούμε. Είχαμε άγχος και δεν κυκλοφορούσαμε σωστά τη μπάλα. Είχαμε κακές επιλογές και το παιχνίδι μας ήταν βιαστικό.

Δεχθήκαμε ένα εύκολο γκολ και δεν καταφέραμε να αντιδράσουμε σωστά μετά από αυτό ούτε δείξαμε κάτι καλό.

Στο δεύτερο ημίχρονο προσπαθήσαμε ν’ αλλάξουμε την νοοτροπία μας στο παιχνίδι κι ευνοηθήκαμε μετά την κόκκινη κάρτα του αντιπάλου. Εκεί διαχειριστήκαμε σωστά το ματς, αλλάξαμε κάποια πράγματα για να κάνουμε ευκαιρίες και να ανατρέψουμε το εις βάρος μας σκορ.

Είχαμε σωστή ανάπτυξη, αλλά δεν είχαμε σωστή κίνηση μέσα στην περιοχή για να καταφέρουμε να τελειώσουμε τις φάσεις. Υπήρχαν οι σωστές επιλογές από τα άκρα, έγιναν και οι σέντρες αλλά μας έλειψε η τελική.

Χάσαμε και την ευκαιρία να πάρουμε το βαθμό μετά το πέναλτι. Αυτά έχει το ποδόσφαιρο, πρέπει να μάθουμε να είμαστε μαχητές από το πρώτο λεπτό. Δεν κερδίζονται τα παιχνίδια μόνο με τη φανέλα, αλλά πρέπει να το δείχνουμε μέσα στο γήπεδο έως το ενενήντα».

liganews.gr

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις