Κοντράρει τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα ο Βόλος και θέλει να μείνει αήττητος εκτός

Το τελευταίο παιχνίδι για τον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος της Σούπερ Λιγκ δίνει απόψε ο Βόλος. Οι «κυανέρυθροι» αντιμετωπίζουν στις 21.30 τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα και θέλουν να διατηρήσουν το εκτός έδρας αήττητο. Αν το καταφέρουν θα καταγράψουν άλλο ένα ρεκόρ στη σύντομη ιστορία τους στη Σούπερ Λιγκ.

Θα έχουν καταφέρει να μην χάσουν εκτός έδρας για έναν ολόκληρο γύρο, έχοντας αντιμετωπίσει μεγάλες ομάδες, όπως είναι η ΑΕΚ (0-1 στη Ριζούπολη) και ο Ολυμπιακός (1-1 στο Καραϊσκάκη).

Το έργο του Βόλου στο αποψινό παιχνίδι θα είναι δύσκολο, καθώς ο ΠΑΟΚ στην Τούμπα παρουσιάζεται πολύ δυνατός, έχοντας τέσσερις νίκες, μία ισοπαλία με τον Αστέρα Τρίπολης (2-2) και μία ήττα από τον Παναθηναϊκό με 2-1. Ο «Δικέφαλος του Βορρά» βρίσκεται δύο βαθμούς πίσω από τον Βόλο (κατέχει την 5η θέση στη βαθμολογία) και θέλει να κερδίσει τους «κυανέρυθρους», προκειμένου να τους ξεπεράσει στην κατάταξη.
Αξίζει να αναφέρουμε, ότι ο Βόλος δεν έχει κερδίσει ποτέ τον ΠΑΟΚ στα παιχνίδια που έχουν τεθεί αντίπαλες οι δύο ομάδες (η άλλη είναι ο Ολυμπιακός), ενώ πέρυσι σ’ ένα… τρελό παιχνίδι στην Τούμπα, ΠΑΟΚ και Βόλος είχαν αναδειχθεί ισόπαλοι 4-4.

Δύο απουσίες για τον Βόλο
Στο αποψινό παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ η τεχνική ηγεσία θα κάνει σίγουρα δύο αλλαγές, σε σχέση με το παιχνίδι κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα. Συγκεκριμένα, ο Τάσος Τσοκάνης είναι τραυματίας (υπέστη θλάση) και θα απουσιάσει. Τη θέση του πιθανότατα θα πάρει ο νεαρός Δημήτρης Μεταξάς (τα πήγε πολύ καλά στο παιχνίδι με τον ΠΑΣ) ή θα προτιμηθεί ο έμπειρος Χαβιέ Ματίγια.
Τιμωρημένος είναι ο Χρήστος Σιέλης (συμπλήρωσε τέσσερις κίτρινες κάρτες και δηλώθηκε να εκτίσει με τον ΠΑΟΚ την ποινή του), με τον Πίρινεν να παίρνει τη θέση του στο κέντρο της άμυνας.
Οι υπόλοιποι εννέα παίκτες θα είναι οι ίδιοι που ξεκίνησαν στο παιχνίδι της περασμένης Πέμπτης με τον ΠΑΣ Γιάννινα. Κάτω από τα δοκάρια θα καθίσει ο Κλέιμαν, ενώ το δεξί άκρο της άμυνας θα καλύψει ο Άλχο και το αριστερό ο Λούνα. Το κεντρικό αμυντικό δίδυμο θα αποτελέσουν οι Πίρινεν και Εσκοβάλ. Στον άξονα θα αγωνιστούν ο Μπαριέντος και ένας εκ των Μεταξά, Ματίγια. Στις πτέρυγες θα επιχειρούν οι Πάολο Φερνάντες και Μεσκίδα, με τον Ντέλετιτς να παίζει πίσω από τον προωθημένο Οζέγκοβιτς.
Στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας βρίσκονται και οι Κότνικ, Ουές, Κούτσιας, Νοκέρ, Βίκτορ Φερνάντες, Μπατόκιο, Λυμπεράκης, Τάχατος και Ασλανίδης.

Διαιτητής ο Γκάμαρης
Την αποψινή αναμέτρηση θα διευθύνει ο Ανδρέας Γκάμαρης από την ΕΠΣ Αθηνών. Βοηθοί του θα είναι οι Χρυσούλα Κουρομπύλια (Δυτ. Αττικής) και Κούλα Χασάν (ΕΠΣ Ξάνθης). Τέταρτος διαιτητής ορίστηκε ο Κωνσταντίνος Τσέτσιλας από την ΕΠΣ Γρεβενών. Στο VAR θα είναι ο Άγγελος Ευαγγέλου από την Αθήνα και AVAR ο Πολυχρόνης Κωσταράς από την Αιτωλοακαρνανία. Παρατηρητής διαιτησίας ορίστηκε ο Δημήτρης Κύρκος από τη Θεσπρωτία.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις