Στην Κοζάνη κάνει πρεμιέρα σήμερα ο Ολυμπιακός Βόλου στη Γ’ Εθνική

Στη «μάχη» του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής ρίχνεται σήμερα ο Ολυμπιακός. Στις 15.00 στο δημοτικό γήπεδο της Κοζάνης οι «ερυθρόλευκοι» θα αντιμετωπίσουν την ΑΕΠ Κοζάνης, στην πρεμιέρα του 2ου ομίλου, με στόχο να μπουν με το δεξί στο πρωτάθλημα, έχοντας τη στήριξη και αρκετών φιλάθλων από τον Βόλο, οι οποίοι θα βρεθούν σήμερα στην Κοζάνη.

Με την εικόνα που έχει δείξει σε 11 παιχνίδια προετοιμασίας, καθώς και σε αυτό που έδωσε για το Κύπελλο της ΕΠΣ Θεσσαλίας με τον Πανιώνιο, ο Ολυμπιακός έχει δημιουργήσει προσδοκίες για μία πετυχημένη χρονιά. Μάλιστα, στους αγώνες αυτούς διατήρησε και το αήττητο με συνολικά οκτώ νίκες και τέσσερις ισοπαλίες.

Ωστόσο, οι «ερυθρόλευκοι» προτιμούν να κρατούν χαμηλά τους τόνους, γνωρίζοντας ότι τα επίσημα παιχνίδια θα είναι διαφορετικά από τα φιλικά και φυσικά με αυξημένο τον δείκτη δυσκολίας.

Το θετικό για τον Ολυμπιακό είναι ότι δεν έχει αγωνιστικά προβλήματα. Έτσι, μία πιθανή σύνθεση με σύστημα 4-3-3 γι’ αυτό το πρώτο ματς πρωταθλήματος είναι η εξής: Τερματοφύλακας ο Καβουσάκης. Δεξιός οπισθοφύλακας ο Λάμπος και αριστερός ο Θεοδωρόπουλος, με τους Ψιάνο και Παπαϊωάννου να συνθέτουν το δίδυμο των σέντερ μπακ. Ανασταλτικός χαφ θα είναι ο Κόλα, με εσωτερικούς μέσους τον Αναστασίου και έναν εκ των Κυρίτση ή Καμπέρη. Ο Σκοπελίτης αναμένεται να είναι ο δεξιός εξτρέμ και ο Διαμαντόπουλος να έχει τον αντίστοιχο ρόλο από την αριστερή πλευρά. Τέλος, σε αυτό το σχήμα ο Ντινιωτάκης θα αγωνιστεί στην κορυφή της επίθεσης.

Διαιτητής ο Τζάμος
Το σημερινό παιχνίδι ορίστηκε να διευθύνει ο Δήμος Τζάμος από την ΕΠΣ Καστοριάς. Βοηθοί του θα είναι οι Χρήστος Σιδερίδης και Κωνσταντίνος Τσάγκας από την ίδια Ένωση, ενώ χρέη παρατηρητή διαιτησίας ανατέθηκαν στον Αναστάσιο Χριστοδούλου της ΕΠΣ Ημαθίας.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις