Αμανατίδης: «Όταν δεν πετυχαίνεις γκολ, μοιραία θα δεχτείς»

O τεχνικός του Μακεδονικού Γιώργος Αμανατίδης στάθηκε στα όσα συνέβησαν στην αναμέτρηση με τον Απόλλωνα Σμύρνης για την Super League 2

Αναλυτικά το σχόλιο του στο makedonikos.gr μετά τη λήξη του αγώνα στο γήπεδο Φιλιππούπολης για την 2η αγωνιστικής της Betsson Super League 2:

«Ένα πρώτο ημίχρονο ισορροπημένο και απ’ τις δυο ομάδες., θα έλεγα με την δική μας την ομάδα να έχει λίγο περισσότερο την πρωτοβουλία των κινήσεων. Δημιουργήσαμε κάποιες φάσεις να ανοίξουμε το σκορ, αλλά δεν τις εκμεταλλευτήκαμε. Πρέπει να το συζητήσουμε αυτό με τα παιδιά. Έχουμε πει ήδη πολλές φορές ότι όταν μας δίνονται οι ευκαιρίες, τουλάχιστον σε τέτοια παιχνίδια, η ομάδα θα πρέπει να τις κάνει γκολ.

Στο δεύτερο ημίχρονο θα έλεγα ότι δεν μπήκαμε καλά και αυτό έχει να κάνει πιο πολύ με τη συγκέντρωση των ποδοσφαιριστών. Το εκμεταλλεύτηκε αυτό ο αντίπαλος, ήταν πιο αποφασιστικός θα έλεγα. Παρόλα αυτά, πάλι θα μπορούσαμε να ανοίξουμε το σκορ με τον Σαραντίδη σε μια πολύ μεγάλη φάση, αλλά δεν το κάναμε. Και όταν δεν κάνεις κάποιο γκολ, θεωρώ ότι είναι μοιραίο ότι θα δεχτείς ένα τέρμα. Και μας πληγώνει γιατί είχαμε τη μπάλα στα πόδια μας και από δικό μας λάθος δεχτήκαμε ένα γκολ.

Όταν χάνεις πάντα στεναχωριέσαι αλλά έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Θα πρέπει να συνεχίσουμε, να διορθώσουμε τα λάθη μας, αυτό κάνουμε καθημερινά στις προπονήσεις, αυτό θέλουμε να πετύχουμε: να βελτιωνόμαστε, να κάνουμε βήματα μόνο μπροστά, όχι πίσω. Αυτό θα κάνουμε και από αύριο, θα το ξεχάσουμε αυτό το ματς. Και με δουλειά, με πολλή δουλειά, η ομάδα – όπως έχω ξαναπεί – έχει πολλά θετικά στοιχεία και μπορεί να παίξει καλό ποδόσφαιρο, να τη βλέπουμε κι εμείς και να την ευχαριστιόμαστε».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις