Μαντσίνι: “Έμεινα εκτός αποστολής γιατί ζήτησα τα χρήματά μου, μου ακύρωσαν την άδεια για τη βάπτιση του γιου μου”

Ο Ντανιέλ Μαντσίνι έκανε ένα post στον λογαριασμό του στο Instagram στο οποίο αναφέρει ότι ο λόγος που έμεινε εκτός αποστολής είναι ότι ζήτησε από τον Άρη να του πληρώσει τα χρήματα κάτι που οι κίτρινοι έκαναν, αλλά αποκλείστηκε από την αποστολή γιατί έφερε την ομάδα προ τετελεσμένου γεγονότος.

Ο Ντανιέλ Μαντσίνι έκανε ένα post στο Instagram στο οποίο ανέφερε τη δική του πλευρά για τους λόγους που αποκλείστηκε από την αποστολή για το παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός ανέφερε ότι προ δύο εβδομάδων ξεκίνησε διαδικασία για να λάβει τα χρήματα που οφειλόταν από τον Άρη. Ο Μαντσίνι ανέφερε ότι οι κίτρινοι του πλήρωσαν τα χρήματα, ωστόσο έμεινε εκτός αποστολής γιατί έφερε την ομάδα “προ τετελεσμένου γεγονότος”.

Παράλληλα τόνισε ότι ανακλήθηκε η άδεια που του δόθηκε και είναι υποχρεωμένος να κάνει διπλές προπονήσεις, παρότι όπως αναφέρει στην ομάδα γνώριζαν ότι είχε προγραμματισμένη την βάπτιση του γιου του το επόμενο Σάββατο.

Αναλυτικά όσα αναφέρει ο Ντανιέλ Μαντσίνι στο ποστάρισμά του: “Ποτέ δεν πίστευα ότι θα αναγκαζόμουν να απαντήσω δημόσια, πόσο μάλλον να αναγκαστώ να μιλήσω δημόσια για την ομάδα που αγωνίζομαι τρία χρόνια και ‘πολέμησα’ μέχρι εξάντλησης για αυτή. Σήμερα δεν μου επέτρεψαν να βοηθήσω τους συμπαίκτες μου στο γήπεδο, ούτε καν στον πάγκο, καθώς το club είπε στον προπονητή ότι δεν μπορούσα να ταξιδέψω.

Τα ΜΜΕ ανέφεραν ότι η ομάδα επικοινώνησε πως «κανείς δεν είναι πάνω από τον Άρη, και ότι ο Άρης είναι πάνω από όλα», προσπαθώντας να εννοήσουν πως εγώ ευθύνομαι. Το μόνο σίγουρο είναι ότι όπως και πέρυσι αναγκάστηκα να ειδοποιήσω τον σύλλογο επειδή δεν πληρώθηκα.

Την περασμένη σεζόν έπαιξα χωρίς να λάβω τον μισθό μου μέχρι το τέλος της. Βλέποντας πως βρίσκεται σε κίνδυνο η αδειοδότηση από την UEFA, ο σύλλογος για να αποφύγει την τιμωρία αποφάσισε να με πληρώσει. Για να βοηθήσω, επέτρεψα στον Άρη να μου καταβάλει τον μισθό μου 2021/2022 σε πολλές δόσεις.

Όμως παρά την καλή μου πρόθεση ο σύλλογος δεν τίμησε τη συμφωνία. Αυτόν τον Νοέμβριο, πέντε μήνες στη σεζόν 2022-2023, ακόμη υπάρχουν οφειλόμενα από την περασμένη σεζόν. Η ομάδα όχι μόνο δεν με πλήρωσε ούτε μια δεκάρα από αυτήν τη σεζόν, αλλά είπε ψέματα στους οπαδούς και τα μέσα ενημέρωσης όταν ανακοίνωσε ότι ανανέωσα με βελτιωμένες αποδοχές. Το συμβόλαιό μου παραμένει το ίδιο.

Γι’ αυτό πριν από δύο εβδομάδες ανέθεσα στον δικηγόρο μου να επικοινωνήσει με την ομάδα, ώστε να ζητήσει τα χρήματά του τόσο από την περασμένη όσο και την τρέχουσα, χρήματα που κέρδισα δίκαια παίζοντας κάθε εβδομάδα και προσπαθώντας να βοηθήσω την ομάδα ώστε να πετύχει τους στόχους της. Η απάντηση του συλλόγου ήρθε την Παρασκευή (11/11), την τελευταία ημέρα που έπρεπε να με πληρώσουν και στις 23:30, όταν μου πλήρωσαν τις απολαβές μου αλλά αποφάσισαν ότι επειδή έφεραν την ομάδα προ τετελεσμένου δεν θα έπαιζα ξανά.

Το επόμενο πρωί είπαν στον προπονητή να μην με χρησιμοποιήσει ξανά. Επιπλέον ενώ ήξεραν πως το ερχόμενο Σάββατο έχω προγραμματίσει τα βαφτίσια του γιου μου, χθες αποφάσισαν να ακυρώσουν την άδειά μου και να με αναγκάσουν να προπονούμαι όλη την επόμενη εβδομάδα, με διπλό καθημερινό πρόγραμμα. Θέλουν να πείσουν την Ομοσπονδία ότι το επίπεδο της φυσικής μου κατάστασης δεν είναι επαρκές, αλλά έχω παίξει όλα τα παιχνίδια και ποτέ δεν μου έχουν πει κάτι τέτοιο.

Η τελευταία μου πρόθεση είναι να προκαλέσω οποιαδήποτε ζημιά στον σύλλογο, θέλω να παίξω για τον Άρη και να κάνω περήφανη την οικογένεια της ομάδας του Άρη, αλλά πρέπει επίσης να σταθώ και στην οικογένειά μου και τον νεογέννητο γιο μου. Δεν μπορούσα να αφήσω το όνομα και τη φήμη μου να αμαυρωθούν από τη λάσπη μόνο και μόνο επειδή τόλμησα να ζητήσω από την ομάδα να πληρώσει τους μισθούς μου, σύμφωνα με το συμβόλαιό μου. Όμως παρά το κακό που μου προκαλεί αυτή η απόφαση και όπως κάνω από την πρώτη μέρα, αύριο θα τεθώ στη διάθεση της ομάδας.

Ζήτω ο Άρης”.

Η δήλωση του Μαντσίνι στο Instagram:

Η δήλωση του Ντανιέλ Μαντσίνι στο Instagram

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις