ΑΕΠ Κοζάνης: “Ακατανόητα εχθρική διαιτησία”

Παράπονα για τη διαιτησία της αναμέτρησης εκφράζει η ΑΕΠ Κοζάνης με δημοσίευσή της, στο επίσημο site του συλλόγου.

Το άρθρο έχει τίτλο “ΤΟΥΣ “ΣΚΟΤΩΣΕ” ΕΝΑΣ…16ΧΡΟΝΟΣ…” και χαρακτηρίζει ακατανόητα εχθρική τη διαιτησία.

Αναλυτικά:

“Με ένα εκπληκτικής επινόησης τέρμα, ο 16χρονος Δημήτρης Παπαζήσης, “εκτέλεσε” τον Ολυμπιακό Βόλου στο 73′, ανοίγοντας το σκορ του αγώνα της ΑΕΠ Κοζάνης, γράφοντας το 1-0.

Το δεύτερο τέρμα στη νίκη με 2-0, πέτυχε το άλλο τεράστιο ταλέντο της ομάδας μας, ο Μανώλης Κουλούσιας, στις καθυστερήσεις του αγώνα με ένα εξαιρετικό πλασέ.

Η ΑΕΠ Κοζάνης, με ένα μέσο όρο ηλικίας 18,1 ετών, έκανε μια καταπληκτική εμφάνιση, κόντρα σε μια πάρα πολύ δυνατή ομάδα, με βαριά φανέλα όπως ο Ολυμπιακός Βόλου.

Οι μπέμπηδες του κ. ΣΕΝΑ, με ένα ανελέητο τρέξιμο, κατάφεραν να ξεπεράσουν την πίεση των έμπειρων παικτών του κ. Θεοδοσιάδη στο πρώτο κυρίως ημίχρονο και στο δεύτερο ημίχρονο με πάθος και τρέξιμο πήραν μια δίκαιη νίκη.

Μπροστά σε αρκετό κοσμο, παρά το βροχερό καιρό, η ΑΕΠ Κοζάνης ξεδίπλωσε το ταλέντο και τη φρεσκάδα παιδιών 15 και 16 ετων (η αλλαγή Καραγιαννίδη, γεννημένος το 2007!!!), ενώ καταχειροκροτήθηκε από τους φίλους της ομάδας μας.

Ακατανόητα εχθρική διαιτησία, φόρτωσε τα νεαρά μας παιδιά με 6!!!!!!! κίτρινες κάρτες (1 στον αντίπαλο), ατελείωτα σφυρίγματα εναντίον μας και μόνο το δεύτερο τέρμα στις καθυστερήσεις που πέτυχε ο Κουλούσιας, τον…ανάγκασε να σφυρίξει τη λήξη του αγώνα.

Και όλα αυτά, από διαιτητή που θεωρείται από τους ικανούς της ΕΠΣ Καστοριάς.

Είναι πολύ κρίμα νέα παιδιά και οι ίδιοι οι διαιτητές, να μην σέβονται τον ιδρώτα των νεαρών παικτών μας, αλλά και το Σωματείο μας που αποτελεί παράδειγμα για όλη τη Γ Εθνική, σε συμπεριφορά”.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις