Ίλτσογλου στο goalpost.gr: “Από τα πιο ανταγωνιστικά πρωταθλήματα των τελευταίων ετών”

Για τη νέα νίκη της ομάδας του επί της Νίκαιας μίλησε στο goalpost.gr ο γκαρντ της Ανόρθωσης, Θοδωρής Ίλτσογλου, περιγράφοντας και τη συναρπαστική έκβαση που δύναται να έχει το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής μπάσκετ.

Αναλυτικά:

“Ήμασταν αρκετά διαβασμένοι, όσον αφορά το επιθετικό κομμάτι της Νίκαιας και προσαρμοστήκαμε αρκετά καλά στις στιγμές ξεσπάσματος που είχαν μέσα στο παιχνίδι. Άλλωστε, είναι μια νεανική ομάδα με πολλή ενέργεια και ενθουσιασμό. Στο αμυντικό κομμάτι έπρεπε να βρούμε λύσεις εκ των έσω μετά τον τραυματισμό μου και τα παιδιά τα πήγαν υπέροχα στο κομμάτι της πίεσης όλου του γηπέδου και συγκεκριμένα στις παγίδες, τόσο στον πλέι μέικερ, όσο και στον Παρασκευά όταν πόσταρε. Είχαμε άσχημα ποσοστά στα τρίποντα, για τα δικά μας δεδομένα, όμως η καλή μέρα του Μπόγδανου και του Σιμάκη τα υπερκάλυψαν αυτά.

Η συνέχεια είναι πολύ σημαντική, τόσο για ψυχολογικούς λόγους -να διευρύνουμε το σερί νικών που έχουμε-, όσο και για βαθμολογικούς, να αναρριχηθούμε κι άλλο στην βαθμολογία. Κάθε ομάδα έχει βαθμό επικινδυνότητας και θα πρέπει παιχνίδι – παιχνίδι να είμαστε πολύ προσεκτικοί και να αποτυπώνουμε την εμπειρία μας στο γήπεδο. Είναι πολύ μεγάλο το πρωτάθλημα και ένα από τα πιο ανταγωνιστικά των τελευταίων ετών, τόσο από άποψη ποιότητας ομάδων, όσο και από τον τρόπο που θα στεφθεί ο πρωταθλητής. Μπορείς να βγεις τέταρτος και να ανέβεις κατηγορία, μπορείς να βγεις πέμπτος και να υποβιβαστείς, όλα είναι πιθανά”.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις