“Πέρασε” με πέναλτι ο Πανσερραϊκός από την Αριδαία

Ο Πανσερραϊκός για πρώτη φορά φέτος κράτησε το μηδέν στην άμυνα και με το 4ο φετινό πέναλτι επικράτησε 1-0 του Αλμωπού στην Αριδαία.

Την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα πανηγύρισε το απόγευμα της Δευτέρας (14/11) στην Αριδαία ο Πανσερραϊκός. Τα Λιοντάρια κατάφεραν στο 4ο φετινό επίσημο παιχνίδι τους να κρατήσουν για πρώτη φορά το μηδέν παθητικό και επικράτησαν 1-0 του Αλμωπού με σκόρερ τον… μόνιμο εκτελεστή πέναλτι, Αχμέντ Σαΐντ. Ο τελευταίος, άλλωστε, έχει βρει δίχτυα από την άσπρη βούλα στα δύο παιχνίδια Κυπέλλου και στην πρεμιέρα με τον Θεσπρωτό.

Στο 8′ συγκρούστηκαν οι Έππας, Τσιμπούκας με τον δεύτερο να τραυματίζεται σοβαρά. Το παιχνίδι διακόπηκε για επτά λεπτά και ο ποδοσφαιριστής του Αλμωπού μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Κέντρο Υγείας. Τα Λιοντάρια στο δεύτερο ημίχρονο ανέβασαν απόδοση και έφτασαν στο 0-1 με πέναλτι που κέρδισε ο Σαΐντ από τον Ντόκιτς.

ΑΛΜΩΠΟΣ ΑΡΙΔΑΙΑΣ – ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ 0-1
Σκόρερ: 70′ πέν. Σαΐντ

ΑΛΜΩΠΟΣ ΑΡΙΔΑΙΑΣ (Γιώργος Τυριακίδης): Ντόκιτς, Παρασκευάς, Τσιμπούκας (10′ λ.τρ. Παπαδόπουλος), Σέχου, Γιαλαμούδης (65′ Μανωλάκης), Κέρθι, Έππας, Κολλαράς, Πόποβιτς (65′ Ρίβας), Γιουκούδης, Πέττας.

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ (Δημήτρης Ελευθερόπουλος): Γιαννίκογλου, Καρασαλίδης, Παντεκίδης, Δεληγιαννίδης, Πεταυράκης, Σιόντης, Θυμιάνης (58′ Ανάκογλου), Μούργος (86′ Μυστακίδης), Σοφιανός (72′ Δημητρίου), Κανίς (86′ Μασκανάκης), Κατσαντώνης (58′ Σαΐντ).

Διαιτητής: Τσιοφλίκη (Λάρισας)
Βοηθοί: Νταβέλας, Κουφός (Μακεδονίας)

flnews.gr

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις