«Πληρώσαμε τις οφειλές των προσφυγών»

Με ανακοίνωσή του ο Απόλλων Λάρισας ενημέρωσε πως πλήρωσε τις οφειλές των προσφυγών που είχαν ως αποτέλεσμα της αφαίρεση 21 βαθμών από το τρέχων πρωτάθλημα, ενημερώνοντας παράλληλα πως το ποσό αυτό ξεπερνούσε τις 70.000 ευρώ.

Η ανακοίνωση

«Η ΠΑΕ Απόλλων Λάρισας ενημερώνει το φίλαθλο κοινό, ότι τακτοποίησε στο ακέραιο τις οφειλές της και έτσι θα της επιστραφούν οι βαθμοί της τιμωρίας. Η ομάδα μας μερίμνησε άμεσα ώστε να σβήσουν οι οικονομικές εκκρεμότητες που υφίστανται, για να επιστραφούν οι βαθμοί που της αφαιρέθηκαν, λόγω οφειλών. Ο πρόεδρος της εταιρείας μας, κ. Κωνσταντίνος Τσακίρης πλήρωσε κανονικά τα χρήματα από τις προσφυγές που είχαν συσσωρευθεί (ποσό που ξεπερνάει τις 70.000 ευρώ), από τις οποίες υπήρξε η αφαίρεση βαθμών και έτσι ο Απόλλωνας παίρνει πίσω τους συγκεκριμένους βαθμούς.

Όσο για τους 9 βαθμούς που έχουν αφαιρεθεί από τον αθλητικό δικαστή η ΠΑΕ κινήθηκε και σε αυτό το μέτωπο γρήγορα έχοντας ασκήσει έφεση, ελπίζοντας στην δικαίωση και αυτής της περίπτωσης, έφεση η οποία έχει προγραμματιστεί να εκδικαστεί την Τετάρτη (16/11) στην ΕΠΟ».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις