Ημερίδα ατομικών αγωνισμάτων από το τμήμα Στίβου της Νίκης

Ημερίδα Στίβου ατομικών αγωνισμάτων διοργάνωσε το τμήμα στίβου της Νίκης, στην οποία συμμετείχαν 130 μικροί αθλητές. Η σχετική ανακοίνωση:

“Ζωντάνεψε για μία ακόμη φορά το Πανθεσσαλικό Στάδιο Βόλου με τις φωνές και τα χαμόγελα των μικρών μας αθλητών, την Δευτέρα 18/4 το απόγευμα στις 18:00 με την συμμετοχή τους στην ημερίδα ατομικών αγωνισμάτων που διοργάνωσε το τμήμα στίβου της Νίκης Βόλου.

Το παρών έδωσαν 130 αθλητές των μικρών ηλικιών από προνήπια έως Γ’ Δημοτικού, οι οποίοι συμμετείχαν σε διάφορα αγωνίσματα του στίβου και καταχειροκροτήθηκαν από τους ”περήφανους” γονείς τους. Ευχαριστούμε θερμά όλους τους φίλους και γονείς που βοήθησαν για την άψογη διεκπεραίωση της παιδικής ημερίδας στίβου, καθώς επίσης και όλους τους προπονητές της Νίκης Βόλου που με το μεράκι τους και την πολύτιμη δουλειά τους δίνουν την ευκαιρία σε όλους τους αθλητές μικρούς και μεγάλους να αγωνίζονται και να χαίρονται την συμμετοχή τους μέσα από τέτοιου είδους διοργανώσεις. Συγχαρητήρια σε όλους τους μικρούς μας αθλητές για την προσπάθεια που κατέβαλαν!”

Φωτογραφίες από την ημερίδα μπορείτε να δείτε στην παρακάτω δημοσίευση στο Facebook:

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις