Αθανασιάδης στο goalpost.gr: “Με την ίδια αγωνιστική πειθαρχία”

ΝΙΚΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Για την σπουδαία νίκη της ομάδας του επί του Θησέα, στην Αγριά, μίλησε στο goalpost.gr ο προπονητής της Αγίας Άννας, Νίκος Αθανασιάδης.

Αναλυτικά:

“Πρώτα απ’ όλα, να δώσω για ακόμα μία φορά συγχαρητήρια στους παίκτες μου, γιατί για ακόμα ένα παιχνίδι κατέβαλαν μεγάλο προσπάθεια κι ήταν ιδιαίτερα συγκεντρωμένοι στο πλάνο μας. Όσον αφορά το παιχνίδι, γνωρίζαμε πως θα ήταν ένα δυνατό παιχνίδι που θα κρινόταν στις μονομαχίες, ανάμεσα σε δύο πολύ καλές ομάδες.

Στο πρώτο ημίχρονο, το ματς πιστεύω πως ήταν ισορροπημένο, δεν μπορέσαμε να επιβάλλουμε τον ρυθμό μας και η ροή έδειχνε πως το αποτέλεσμα θα κριθεί στο γκολ. Στο δεύτερο μέρος, όμως, ανεβάσαμε κατακόρυφα την απόδοσή μας, παίξαμε με περισσότερη ένταση, κερδίσαμε πολλές δεύτερες μπάλες, κάτι που επισημάναμε ότι θα είναι κομβικής σημασίας για την αναμέτρηση, δημιουργήσαμε αρκετές ευκαιρίες για γκολ και, στο τέλος, θεωρώ ότι δίκαια κερδίσαμε το παιχνίδι. Να ευχηθώ στην ομάδα του Θησέα καλή συνέχεια και να πετύχει τους στόχους της.

Όσον αφορά το πρωτάθλημα, είναι αρκετά ανταγωνιστικό. Κάθε αγωνιστική βλέπουμε πως υπάρχουν αμφίρροπα παιχνίδια. Εμείς έχουμε κάνει ένα πολύ καλό ξεκίνημα, έχουμε κρατήσει ανέπαφη την εστία μας, γεγονός πολύ σημαντικό, αλλά το πρωτάθλημα είναι ένας μαραθώνιος και θα πρέπει κάθε αγωνιστική να δείχνουμε την ίδια αγωνιστική πειθαρχία”.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις