“Βλέπουν” Σβορώνο στον Ολυμπιακό Βόλου

Η ήττα από την ΑΕΠ Κοζάνης έχει στενοχωρήσει όλους στον Ολυμπιακό Βόλου, για τον τρόπο με τον οποίο ήρθε. Ο Ολυμπιακός σε όλο σχεδόν το παιχνίδι είχε περιορίσει στο μισό γήπεδο τους παίκτης της ΑΕΠ Κοζάνης, είχε συνολικά 16 τελικές προσπάθειες, όμως καμία από αυτές δεν κατέληξε στα δίχτυα των γηπεδούχων.

Στο ημίχρονο η τεχνική ηγεσία τόνισε στους παίκτες ότι θα πρέπει να ηρεμήσουν, να αποβάλλουν το άγχος και να κυνηγήσουν το γκολ με υπομονή, όντας καλύτερη ομάδα από την ΑΕΠ Κοζάνης.

Εκεί που φαινόταν πως ήταν θέμα χρόνου να έρθει το γκολ για τον Ολυμπιακό, βάσει και της εικόνας του παιχνιδιού, με τους «ερυθρόλευκους» να υπερέχουν, ο αντίπαλος εκμεταλλεύτηκε μία αδράνεια της ομάδας και έφτασε στο γκολ στο 73’. Το δεύτερο τέρμα της ΑΕΠ Κοζάνης ήρθε στις καθυστερήσεις με αντεπίθεση, την ώρα που όλοι οι παίκτες του Ολυμπιακού είχαν περάσει μπροστά αναζητώντας το γκολ της ισοφάρισης.

Ο Σάκης Θεοδοσιάδης μίλησε στους παίκτες για το παιχνίδι κι αυτό που τους επεσήμανε ήταν, πως δέχθηκαν δύο γκολ από έναν τον αντίπαλο να έκανε δύο σουτ στο ματς. Ζήτησε από τους ποδοσφαιριστές να ξεχάσουν το παιχνίδι και να στρέψουν την προσοχή τους στον αγώνα με τον Σβορώνο, ο οποίος μόνο εύκολος δεν θα είναι.

Θα πρέπει οι «ερυθρόλευκοι» να δείξουν την ανάλογη σοβαρότητα, να βρουν τις λύσεις στην επίθεση, απέναντι σε μια ομάδα η οποία θα επιδιώξει πρώτιστα να διαφυλάξει το μηδέν στα μετόπισθεν και να κυνηγήσει το γκολ με αντεπιθέσεις.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις