Γιαννακούρας στο goalpost.gr: “Πληρώσαμε… όλα μας τα λάθη”

Για την πορεία της ομάδας του, μέχρι στιγμής, στην Α’ ΕΠΣΘ, τους στόχους της στη συνέχεια, καθώς και την πρόσφατη αναμέτρησή της κόντρα στον Ρήγα (ήττα 2-3) μίλησε στο goalpost.gr ο ποδοσφαιριστής του Τοξότη, Κωνσταντίνος Γιαννακούρας.

Αναλυτικά:

“Θεωρώ ότι η ομάδα θα μπορούσε να είναι σε καλύτερη βαθμολογική θέση, μέχρι στιγμής, αλλά έχει πληρώσει όλα της τα λάθη σε κάθε ματς και αυτό έχει στοιχίσει βαθμολογικά. Το ματς με τον Ρήγα Φεραίο ήταν ένα όμορφο παιχνίδι, ο κόσμος το ευχαριστήθηκε, διότι κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον, μέχρι το σφύριγμα της λήξης.

Θεωρώ πως η κάθε ομάδα είχε από ένα ημίχρονο, αλλά ο Ρήγας ήταν πιο εύστοχος στο πρώτο μέρος και γι’ αυτό και κέρδισε. Εμείς παραμένουμε συγκεντρωμένοι στους αγωνιστικούς μας στόχους, που ουσιαστικά είναι ίδιοι με πέρσι, δηλαδή το να μπορεί να διεκδικεί την νίκη σε κάθε παιχνίδι, χωρίς να λέμε πως υπάρχει ως αυτοσκοπός το πρωτάθλημα ή η παραμονή. Θελουμε ο κάθε αντίπαλος να μας σέβεται και να μας θεωρεί υπολογίσιμους. Και νομίζω ότι από πέρυσι το έχουμε καταφέρει αυτό”.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις