“Ματσάρα” στο Κύπελλο ΕΠΣΘ με νικητή τον Θησέα, 5-4 τον Σαρακηνό (photos)

Σ’ ένα παιχνίδι με τρομερή διακύμανση στο σκορ, Σαρακηνός και Θησέας πρόσφεραν συγκινήσεις σήμερα το απόγευμα στο γήπεδο του Σαρακηνού, για την α’ φάση του Κυπέλλου ΕΠΣΘ.

Η ομάδα που πήρε το εισιτήριο της πρόκρισης ήταν ο Θησέας με 5-4 στην παράταση, με το σκορ να είναι 3-3 στην κανονική περίοδο και την ομάδα της Αγριάς να ισοφαρίζει στο 90’.

Ο Σαρακηνός ολοκλήρωσε το ματς με εννέα παίκτες και ο Θησέας με δέκα. Πρωταγωνιστής του Θησέα ήταν ο Αλαμάνης, ο οποίος πέτυχε τα δύο γκολ της ομάδας του στην παράταση, ενώ για τον Σαρακηνό ο Καραγιάννης σημείωσε «χατ τρικ».

Στο πρώτο ημίχρονο ο Σαρακηνός με τον Πρίφτι στο 17’ είχε σουτ στο δοκάρι, ενώ μετά το 20’ ο Θησέας ήταν καλύτερος και αφού έχασε σημαντικές ευκαιρίες με τους Αλαμάνη και Νάκα, προηγήθηκε στο σκορ στο 37’. Ο Ιακωβίδης έκανε τη σέντρα και τον Σιώμο σκόαρε από κοντά.
Στο δεύτερο ημίχρονο ο Σαρακηνός μπήκε δυνατά στο ματς και γρήγορα ανέτρεψε το σκορ. Στο 49’ Ο Καραγιάννης με κεφαλιά ύστερα από σέντρα του Κατή έγραψε το 1-1, ενώ στο 58’ ο Καραγιάννης και πάλι πήρε το ριμπάουντ μετά το σουτ του Πρίφτι και την απόκρουση του Κοντοστάθη και σε κενή εστία πέτυχε το 2-1.

Στο 66’ ο Σαρακηνός κέρδισε πέναλτι με τον Αγγελή σε ανατροπή μέσα στην περιοχή του Θησέα. Το πέναλτι εκτέλεσε εύστοχα ο Πρίφτι, κάνοντας το 3-1 στο 67’. Στο 76’ ο Θησέας ζήτησε πέναλτι σε μαρκάρισμα του Αλεξίου μέσα στην περιοχή από τον Αγγελή, με τον Σαρακηνό να μένει με 10 παίκτες, λόγω αποβολής με δεύτερη κίτρινη κάρτα του Καλαμάτα. Ο Θησέας εκμεταλλεύτηκε την αριθμητική του υπεροχή, μείωσε το σκορ σε 3-2 με τον Σιμιτζή, για να ισοφαρίσει στο 90’ με τον Απόστολο Χατζησταμάτη με σουτ από το ύψος της περιοχής.

Το παιχνίδι οδηγήθηκε στην παράταση, εκεί όπου σημειώθηκαν τρία γκολ. Στο 98’ αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη κάρτα ο Μπέικος για μαρκάρισμα από πίσω στον Αλμασίδη, δημιουργήθηκε ένταση, με το διαιτητή να βγάζει δύο λεπτά αργότερα κόκκινη κάρτα και στον Αλμασίδη (με υπόδειξη του βοηθού Π. Σακκά), γιατί εξύβρισε τα Θεία, όπως υποστήριξε ο βοηθός.

Ο Σαρακηνός κατάφερε στο 103’ να σκοράρει με ωραία ενέργεια και σουτ του Καραγιάννη, πετυχαίνοντας το 4-3, όμως ο Θησέας είχε απάντηση δύο φορές με τον Κώστα Αλαμάνη.

Στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων του πρώτου μέρους της παράτασης ο Αλαμάνης με απευθείας εκτέλεση φάουλ ισοφάρισε σε 4-4, ενώ ο σέντερ φορ του Θησέα στο 108’ με νέο φάουλ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Γράντα, γράφοντας το τελικό 5-4 για την ομάδα της Αγριάς.

Διαιτητής: Καλορογιάννης
Βοηθοί: Π. Σακκάς, Δ. Σακκάς
Κόκκινη: 72’ Καλαμάτας
ΣΑΡΑΚΗΝΟΣ: Γράντας, Δημόπουλος (110’ Θεοδωρίδης), Αγγελής, Ράπτης (91’ Ζάγκας), Σταματίου, Πρίφτι, Γκλαβίνης (91’ Μπέικος), Καλαμάτας, Κατής (62’ Τσιάνος), Αραμπατζής (68’ Τσάνιος), Καραγιάννης.
ΘΗΣΕΑΣ: Κοντοστάθης, Λίτσος, Αλμασίδης, Ρακής, Ιακωβίδης, Αλεξίου, Καραμανλής, Κόφφας (119’ Μέρο), Αλαμάνης (110’ Σακελλάρης), Νάκας (68’ Σιμιτζής), Σιώμος (68’ Χατζησταμάτης).

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις