Προβληματισμός στον Ολυμπιακό για το γήπεδο στο Στεφανοβίκειο

Είναι στη μοίρα του Ολυμπιακού Βόλου γραμμένο τα τελευταία χρόνια να μην δίνει, συνήθως, στο Βόλο τα πρώτα παιχνίδια έδρας. Φέτος, το παιχνίδι με τον Σβορώνο για την 2η αγωνιστική της Γ’ Εθνικής θα διεξαχθεί, ως γνωστόν, στο γήπεδο του Στεφανοβικείου.

Οι «ερυθρόλευκοι» την περίοδο 2019-20 για το πρωτάθλημα της Φούτμπολ Λιγκ είχαν υποδεχθεί στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής τη Βέροια στο γήπεδο της Φιλιππούπολης της Λάρισας γνωρίζοντας την ήττα με 0-2.

Την επόμενη χρονιά (2020-21) ο Ολυμπιακός υποδέχθηκε την Τρίγλια, επίσης για τη Φούτμπολ Λιγκ στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος, στη Φιλιππούπολη και πάλι, επικρατώντας με 1-0 με γκολ του Ιάσονα Παπαδημητρίου με χτύπημα πέναλτι.

Πέρυσι, ωστόσο, για το πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ 2 το πρώτο παιχνίδι έδρας του Ολυμπιακού διεξήχθη στο δημοτικό στάδιο της Νεάπολης με τον Ολυμπιακό να παραχωρεί ισοπαλία 1-1 στον Ηρακλή Θεσσαλονίκης.

Ο λόγος που δεν γίνεται το παιχνίδι με τον Σβορώνο στη Νεάπολη, την πρώτη έδρα που έχει δηλώσει ο Ολυμπιακός Βόλου, έχει να κάνει με τις εργασίες επανασποράς του χλοοτάπητα του γηπέδου της Νεάπολης. Καλώς εχόντων των πραγμάτων, οι «ερυθρόλευκοι» θα είναι σε θέση να παίξουν στη Νεάπολη στο παιχνίδι της 4ης αγωνιστικής με την Κοζάνη.

Ο προβληματισμός, ωστόσο, στους ανθρώπους του Ολυμπιακού έγκειται στο γεγονός ότι η μετεωρολογική υπηρεσία προβλέπει βροχοπτώσεις την Κυριακή στην περιοχή, με το γήπεδο να μη διαθέτει σκέπαστρο για τις ανάγκες των φιλάθλων. Επίσης, μία μέρα νωρίτερα, το Σάββατο 19/11 θα διεξαχθεί στο ίδιο γήπεδο το παιχνίδι του Διαγόρα με τον Πανιώνιο για την Β’ ΕΠΣΘ, με ό,τι αυτό συνεπάγεται με την καταπόνηση του χλοοτάπητα.

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις