ΑΕΛ για το σαββατιάτικο ντέρμπι: “Ερχόμαστε να σαρώσουμε παίρνοντας τη ΝΙΚΗ”

Θερμό κάλεσμα προς τον κόσμο της ομάδας απευθύνει η ΠΑΕ ΑΕΛ, για να σταθεί μαζικά και δυναμικά στο πλευρό των ποδοσφαιριστών της, προκειμένου από τον αγώνα του Σαββάτου με τη Νίκη Βόλου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

“Φίλες & Φίλοι της ΑΕΛ,

Η ομάδα μας συνεχίζει με αμείωτη ένταση τη προσπάθεια για τη κατάκτηση του υπέρτατου φετινού στόχου, που δεν είναι άλλος από τηv κατάκτηση του πρωταθλήματος της SL2.
Γνωρίζουμε εκ των προτέρων ότι η στόχευση μας μόνο εύκολη δεν θα είναι, κυρίως λόγω των ιδιαιτεροτήτων της συγκεκριμένης κατηγορίας.

Το ατυχές αποτέλεσμα της περασμένης Παρασκευής κόντρα στο ΠΑΟΚ Β’, ήταν το απαραίτητο έναυσμα για την αναζήτηση όλων των πιθανών αιτιών που οδήγησαν στην ήττα.
Πιστεύουμε ότι μόνο με τη σοβαρή και συνεχή αναζήτηση λύσεων στα δύσκολα και στα δυσμενή, θα επιφέρουμε νίκες που θα καθορίσουν το δικαίωμα ανόδου στη μεγάλη κατηγορία.

Το Σάββατο στις 19/11 η ομάδα μας καλείται να στείλει ηχηρό μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση, πως ήταν και θα παραμείνει το μεγάλο φαβορί.

Στη προσπάθεια μας για να επαναφέρουμε το «τραίνο» της ΑΕΛ στις σωστές ράγες, όλοι εσείς είσαστε περισσότερο απαραίτητοι από ποτέ άλλοτε.

Φίλες και Φίλοι,

Όλα τα θαύματα χρειάζονται εμπνευστές και ακόλουθους.

Η πόλη μας τα έχει και τα δύο.

Ας μην επιτρέψουμε να χαθεί μία τεράστια ποδοσφαιρική ευκαιρία για την ΑΕΛ, που θα κρίνεται πάντα στις γνωστές λεπτομέρειες.

Το Σάββατο 19/11 με αντίπαλο τη Νίκη Βόλου, το Αλκαζάρ οφείλει να έχει την εικόνα εκείνη που αρμόζει στην ιστορία του, με τους ποδοσφαιριστές μας να αισθάνονται πρωτόγνωρα τι σημαίνει να παίζεις αγώνα με “12” παίκτες!

Ελάτε ΜΑΖΙ μας να γράψουμε ένα νέο κεφάλαιο στη βυσσινί ποδοσφαιρική ιστορία!

Γεμίστε το Αλκαζάρ και στείλτε παντού το μήνυμα της Λάρισας: Ερχόμαστε να σαρώσουμε παίρνοντας τη ΝΙΚΗ, γιατί το θέλουμε και γιατί μπορούμε”!‼️

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις