Η ήττα από την ΑΕΠ Κοζάνης να γίνει μάθημα για τον Ολυμπιακό Βόλου

O φετινός Ολυμπιακός Βόλου βρίσκεται σ’ ένα μεταβατικό στάδιο, με το ρόστερ να είναι εντελώς καινούργιο, σε σχέση με πέρυσι.

Αυτό δεν σημαίνει, ωστόσο, ότι η νέα ομάδα του Ολυμπιακού έχει δικαιολογίες για την εικόνα που παρουσίασε στο παιχνίδι με την ΑΕΠ Κοζάνης στην πρεμιέρα της Γ’ Εθνικής και απέναντι σε μια πολύ νεανική ομάδα με μ.ο ηλικίας τα 18 χρόνια. Οι ποδοσφαιριστές εδώ και 3.5 μήνες προπονούνται σε επαγγελματικό επίπεδο και έχουν αποκτήσει χημεία μέσα από τα φιλικά που έδωσαν, έντεκα τον αριθμό. Θα πρέπει ομάδες τύπου ΑΕΠ Κοζάνης να τις κερδίζουν. Όσο κι αν στο ποδόσφαιρο κανείς δεν μπορεί να γνωρίζει πως μπορεί να εξελιχθεί ένα παιχνίδι.

Ο Ολυμπιακός μπορεί να μη διαθέτει πλειάδα έμπειρων παικτών, ωστόσο, οι πέντε παίκτες που έχουν αγωνιστεί σε υψηλότερο επίπεδο και αναφερόμαστε στους Καβουσάκη, Σκοπελίτη, Κόλα, Ψιάνο και Ντινιωτάκη (όλοι αγωνίστηκαν ως βασικοί στο ματς της πρεμιέρας) θα πρέπει να φροντίζουν να παίρνουν στην πλάτη τους την ομάδα και να κάνουν τη διαφορά στον Ολυμπιακό. Να παρασύρουν και τους υπόλοιπους, έτσι ώστε η ομάδα να παρουσιάζει ένα καλό αγωνιστικό πρόσωπο και να παίρνει τα αποτελέσματα.

Η ήττα από την ΑΕΠ Κοζάνης θα πρέπει να γίνει μάθημα στους παίκτες του Ολυμπιακού, ενόψει της δύσκολης συνέχειας. Ακολουθεί την Κυριακή το παιχνίδι έδρας με τον Σβορώνο, στο οποίο η νίκη είναι μονόδρομος για τους παίκτες του Σάκη Θεοδοσιάδη.

Η τεχνική ηγεσία του Ολυμπιακού συλλέγει πληροφορίες για τον αντίπαλο, ο οποίος στην πρεμιέρα με τον ΑΟ Χανιώτη αναδείχθηκε ισόπαλος 2-2 στην έδρα του, παρότι προηγήθηκε δύο φορές στο σκορ, έχοντας ως σκόρερ και των δύο τερμάτων τον Νίκο Κυπαρίσση.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις