Ετοιμάζει αλλαγές στην ενδεκάδα ο Θεοδοσιάδης

Τα πλάνα για το παιχνίδι με τον Σβορώνο ετοιμάζει ο Σάκης Θεοδοσιάδης και το πιθανότερο είναι να υπάρξει μία ή δύο αλλαγές στο βασικό σχήμα, σε σχέση με τους έντεκα που είχαν ξεκινήσει στο ματς με την ΑΕΠ Κοζάνης.

Το παιχνίδι, ως γνωστόν, θα διεξαχθεί στο γήπεδο του Στεφανοβικείου, από τη στιγμή που η Νεάπολη δεν είναι έτοιμη (έγινε επανασπορά του χλοοτάπητα) και δεν μπορεί ο Ολυμπιακός να χρησιμοποιήσει το γήπεδο, ως έδρα, στην αναμέτρηση με τον Σβορώνο.

Ο Σάκης Θεοδοσιάδης δεν αντιμετωπίζει ιδιαίτερα αγωνιστικά προβλήματα και θα έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του, καθώς αποθεραπεύτηκε και ο Θάνος Κυρίτσης, ο οποίος έχασε το ματς της πρεμιέρας, λόγω ενός σφιξίματος που είχε στον προσαγωγό.

Στο Στεφανοβίκειο αναμένεται να δώσουν δυναμικό «παρών» οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού, στηρίζοντας την ομάδα να φτάσει στην πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα. Οι οργανωμένοι οπαδοί, άλλωστε, όπως τόνισαν με ανακοινώσεις τους, τώρα στα δύσκολα θα πρέπει όλοι όσοι αγαπούν τον Ολυμπιακό να σταθούν δίπλα στο ποδοσφαιρικό τμήμα.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις