Ν. Θεοδοσιάδης: “Θα διεκδικήσουμε ότι μας αναλογεί από το ματς με τον Ολυμπιακό Βόλου”

Στο ματς με τον Ολυμπιακό Βόλου αναφέρθηκε σε δηλώσεις ο κ. Νίκος Θεοδοσιάδης. Ο προπονητής του Σβορώνου τόνισε πως η ομάδα του θα προετοιμαστεί ώστε να διεκδικήσει ότι της αναλογεί από το συγκεκριμένο παιχνίδι, ενώ για το πρωτάθλημα επισήμανε πως δεν υπάρχουν μεγάλες διαφορές μεταξύ των ομάδων και όλα θα κρίνονται στη λεπτομέρεια.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του όπως αποδόθηκαν από το goalpost.gr:

«Ακολουθεί ένα παιχνίδι με μία μεγάλη και ιστορική ομάδα. Θα προετοιμαστούμε, μέσα από τις δύο προπονήσεις που απομένουν, ώστε να διεκδικήσουμε ότι μας αναλογεί από αυτόν τον αγώνα.

Η ομάδα μας σε κάθε παιχνίδι θα είναι ανταγωνιστική και κάθε αντίπαλός της θα φτύνει αίμα για να κερδίζει. Η προετοιμασία συνεχίζεται με αποθεραπεία για όσους αγωνίστηκαν στο ματς με τον Πιερικό και στη συνέχεια θα δουλέψουμε στον τακτικό προσανατολισμό μας, όσον αφορά το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό Βόλου.

Οι απουσίες είναι οι γνωστές, συν τον Κόλα. Δηλαδή, αναφερόμαστε στον Χατζηθεοδωρίδη, στον Σδρολίδη, στον Λαγουδάρη και στον Κόλα».

Όσον αφορά τον 2ο όμιλο της Γ’ Εθνικής, ο κ. Θεοδοσιάδης επισήμανε: «Σ’ αυτόν τον όμιλο δεν υπάρχουν μεγάλες διαφορές στις ομάδες. Θα είναι ένα ανταγωνιστικό πρωτάθλημα που τα ματς θα κρίνονται στις λεπτομέρειες. Τρανταχτό παράδειγμα η ήττα του Ολυμπιακού Βόλου από τους Πόντιους Κοζάνης, μίας ομάδας με Μ.Ο. ηλικίας τα 18 χρόνια»

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις