Η 20μελής αποστολή της ΑΕΛ για τον αγώνα με τη Νίκη Βόλου

Με 20 ποδοσφαιριστές καταλύει σήμερα σε κεντρικό ξενοδοχείο της Λάρισας η αποστολή της ΑΕΛ, ενόψει της αυριανής αναμέτρησης με τη Νίκη Βόλου στο Αλκαζάρ, η οποία ξεκινάει στις 15:00 και διεξάγεται στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής της SL2.

Πρόκειται αναμφισβήτητα για αγώνα με αυξημένο ενδιαφέρον σε όλους τους τομείς και φυσικά με ιδιαίτερο πρόσημο για τον κόσμο, αφού και οι δύο ομάδες έχουν σοβαρούς λόγους και πολλαπλά κίνητρα για να διεκδικήσουν τη νίκη.

Γι’ αυτό άλλωστε εκδόθηκε και σχετική ανακοίνωση από την ΠΑΕ στα μέσα της εβδομάδας…

Η ατυχία για τους ¨βυσσινί”, είναι πως δεν θα ‘χουν την δυνατότητα να παρατάξουν την ίδια αρχική σύνθεση για τρίτο συνεχόμενο ματς, κάνοντας ενδεχομένως ρεκόρ για τα δεδομένα της συγκεκριμένης Λίγκας, καθώς ο τραυματισμός του Κοσσονού έθεσε εκτός πλάνων τον Ιβοριανό μπακ.

Από κει και πέρα, αναφορικά με την 11άδα, όλα θα εξαρτηθούν από τις επιλογές και τα αγωνιστικά πλάνα του Παναγιώτη Γκουτσίδη.

Αναλυτικά, την 20άδα της ΑΕΛ συνθέτουν οι εξής ποδοσφαιριστές: Θεοδωρόπουλος, Σουλούκος, Παπαγεωργίου Αθ., Καλουτσικίδης, Μαϊδανός, Ηλιάδης, Γκοτζαμανίδης, Μαξιμένκο, Θωμαϊδης, Γαρουφαλιάς, Πλέγας, Παπαγεωργίου Κ., Αντράντα, Νίνο, Μαυριάς, Γλυνός, Νικολιάς, Πεντρόσο, Τσουμάνης, Όγκμποε.

Όπως ενημερώνει η ΠΑΕ ΑΕΛ, πλην του Κοσσονού, εκτός έμειναν για λόγους ανετοιμότητας ο από καιρό απόντας, Κριστιάν Κούστα και ο Ραμίρες με τον Μιλτιάδη, ο οποίος δεν πρόλαβε να επανέλθει στο 100% μετά την απουσία στο ματς της περασμένη εβδομάδας.

Τέλος, να πούμε ότι Αντωνόπουλος, Βλιώρας, Γωγουβίτης, Κούκος, Νινίκας, Ζησούλης και Γιώτας, ενσωματώθηκαν στην ομάδα Κ19, για τον αγώνα της Κυριακής στις 12:00 στους Γόννους, με αντίπαλο επίσης την ομάδα της Νίκη Βόλου.

Σημειώνεται πως σύμφωνα με το πρόγραμμα διάθεσης των εισιτηρίων αγώνα, η προπώληση συνεχίζεται σήμερα Παρασκευή ως τις 21:00 και θα συνεχιστεί αύριο 09:00-12:00, ενώ από τις 13:00 θα λειτουργήσουν τα εκδοτήρια του σταδίου.

formedia.gr

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις