Έκπληξη με Τζοβάρα στην Ακαδημία της Νίκης: “Για τη Νικάρα που με αναγέννησε από τις στάχτες μου”

Μία μεγάλη έκπληξη περίμενε τα παιδιά της Ακαδημίας μας το πρωινό του Σαββάτου.

Ένα δικό μας παιδί, ο διεθνής με τα κλιμάκια της Εθνικής μπακ χαφ του Ατρόμητου, Γιώργος Τζοβάρας, βρέθηκε στο Παντελής Μαγουλάς, μοιράζοντας χαμόγελα και αυτόγραφα στους μικρούς του φαν.

Μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα της ΝΙΚΗΣ, ο Γιώργος, είπε χαρακτηριστικά:

«Είναι πάντα διαφορετικό για μένα όταν βρίσκομαι στον Βόλο, στην πόλη που γεννήθηκα και άρχισα να ονειρεύομαι ότι μία μέρα θα γίνω επαγγελματίας ποδοσφαιριστής.

Δεν υπάρχει μεγαλύτερη χαρά από το να βρίσκεσαι ανάμεσα σε μικρά παιδιά που έχουν κι αυτά τα ίδια όνειρα μ’ εκείνα που είχες και εσύ όταν ήσουν στην ηλικία τους.

Τους εύχομαι να έχουν υγεία, να έχουν το μυαλό και τη συγκέντρωσή τους στα μαθήματά τους και φυσικά να κυνηγήσουν τα όνειρά τους όποια κι αν είναι αυτά».

Έγραψε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Τζοβάρας

Η καριέρα του Γιώργου Τζοβάρα

Ο Γιώργος ξεκίνησε την καριέρα του στην ακαδημία Καλά Νερά Βόλου, μετά πήγε στην ΑΕ 2002 και το 2015 εντάχθηκε στον ΠΑΟΚ όπου και έμεινε ως το 2019.

Η Σλόβαν Μπρατισλάβας ήρθε στο δρόμο του το 2019 και το 2020 υπέγραψε στον Απόλλωνα Λάρισας. Το 2021 ήρθε στη ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ, με την οποία πραγματοποίησε εξαιρετική σεζόν με 3 γκολ και 3 ασίστ σε 26 ματς. Η τρομερή χρονιά με την μπλε φανέλα δεν πέρασε απαρατήρητη από τον Ατρόμητο στον οποίο και ανήκει πλέον, μετρώντας ήδη 15 ματς κι ένα γκολ!

Γιώργο, η οικογένεια της ΝΙΚΗΣ σού εύχεται να είσαι υγιής και να διαπρέπεις στους αγωνιστικούς χώρους με το ταλέντο και το ήθος σου.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις