Ενδιαφέρον επιχειρηματία για τον Ολυμπιακό Βόλου

Οι εξελίξεις στον Ολυμπιακό Βόλου δείχνουν να είναι θετικές, καθώς υπάρχει έμπρακτο ενδιαφέρον από άτομο που δραστηριοποιείται επαγγελματικά εκτός Βόλου να αναλάβει τη λειτουργία του ποδοσφαιρικού τμήματος και στη γενική συνέλευση του Ερασιτέχνη, η οποία θα πραγματοποιηθεί μέσα…

…στο Μάιο (σήμερα το Δ.Σ. του Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου θα αποφασίσει για την ημερομηνία διεξαγωγής της) θα καταθέσει επίσημη πρόταση. Ήδη έχει γίνει προσέγγιση με τους ανθρώπους του Ολυμπιακού και μάλιστα προσφέρει τις εγγυήσεις που ζητεί ο Ερασιτέχνης για να αναλάβει το ποδοσφαιρικό τμήμα.
Ο συγκεκριμένος επιχειρηματίας δεν θα περιμένει να ξεκαθαρίσει το τοπίο, όσον αφορά τα χρέη της ΠΑΕ – και τι θα ισχύσει με το νέο αθλητικό νόμο – και είναι έτοιμος να αναλάβει τον Ολυμπιακό και να φτιάξει μια άκρως ανταγωνιστική ομάδα, με παίκτες που έχουν αγωνιστεί σε υψηλό επίπεδο.
Θα είναι πολύ σημαντικό οι άνθρωποι που θα αναλάβουν να «τρέξουν» τον Ολυμπιακό να μπορέσουν να δώσουν όραμα στους φιλάθλους, για να επιστρέψει ο κόσμος του Ολυμπιακού στο γήπεδο, αγκαλιάζοντας τη νέα προσπάθεια.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις