Ξανά το όνομα του Γκαλάν στο προσκήνιο για Ολυμπιακό Β.

Την απάντηση του Ζόραν Μπαλντοβαλίεφ περιμένουν στον Ολυμπιακό Βόλου, μετά τη νέα πρόταση που έγινε από πλευράς «ερυθρολεύκων» στον 31χρονος Σκοπιανό επιθετικό. Οι ιθύνοντες της ΠΑΕ επιθυμούν διακαώς να εντάξουν στην ομάδα ένα δυνατό φορ και θεωρούν πως ο Μπαλντοβαλίεφ πληροί τα χαρακτηριστικά του επιθετικού που αναζητεί η ομάδα.
Οι «ερυθρόλευκοι», πάντως,…

…εξακολουθούν να… παλεύουν και την υπόθεση του Μάριο Μπούντιμιρ, ο οποίος παραμένει ελεύθερος και αναζητεί τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Ο 28χρονος Κροάτης επιθετικός θεωρείται εξαιρετική περίπτωση και στον Ολυμπιακό προσπαθούν να τον προσεγγίσουν, προκειμένου να βολιδοσκοπήσουν τις προθέσεις του, να δουν ποιες είναι οι οικονομικές απαιτήσεις και αν μπορεί να τις καλύψει η διοίκηση του Ολυμπιακού.
Επίσης, σύμφωνα με πληροφορίες του goalpost.gr,στο προσκήνιο επανήλθε και πάλι το όνομα του Λούκας Γκαλάν. Ο Αργεντινός – με κοινοτικό διαβατήριο – επιθετικός, ο οποίος πέρυσι αγωνίστηκε με επιτυχία στην Καλλιθέα, εξακολουθεί να είναι ελεύθερος. Ο Γκαλάν πέρυσι έπαιξε στα 23 από τα 26 παιχνίδια που έδωσε η Καλλιθέα στο πρωτάθλημα της Football League, σημειώνοντας οκτώ γκολ.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις