Δυσκολεύτηκε αλλά νίκησε την Αγχίαλο ο Μαγνησιακός

Δυσκολεύτηκε ο Μαγνησιακός, ωστόσο, κατάφερε να πάρει το “τρίποντο” απέναντι στην Αγχίαλο, η οποία προηγήθηκε στο σκορ και να πανηγυρίσει την πέμπτη νίκη του στο πρωτάθλημα της Α’ ΕΠΣΘ.

Η ομάδα του Θάνου Θεοδώρου εκμεταλλεύτηκε στο δεύτερο ημίχρονο (στο 58′) την αποβολή του Πρίφτι και έφτασε στο νικηφόρο αποτέλεσμα.

Η Αγχίαλος προηγήθηκε στο 18′. Μετά από λάθος διώξιμο της μπάλας από τον τερματοφύλακα Γρηγοριάδη, η μπάλα έφτασε στον Σίμο και αυτός έγραψε το 0-1.

Η ισοφάριση για τον Μαγνησιακό ήρθε στο 23′ με κεφαλιά του Ξιώνη.

Στο δεύτερο ημίχρονο και μετά την αποβολή του Πρίφτι με δεύτερη κίτρινη κάρτα στο 58′ ο Μαγνησιακός πήρε τον έλεγχο του παιχνιδιού και πέτυχε δύο γκολ. Ο Βέρτζος με κεφαλιά στο 65′ έγραψε το 2-1, ενώ στο 83′ με πέναλτι του Παπαδόπουλου διαμορφώθηκε το τελικό 3-1.

ΜΑΓΝΗΣΙΑΚΟΣ: Γρηγοριάδης, Δημητριάδης (60’ Κρανιάς), Παπαδόπουλος (85’ Καρμαγάλος), Τρίμης (50’ Αγιασιώτης), Βέρτζος, Ξιώνης (60’ Κέκιας), Βουρδάκης (85’ Ζαρκαδής), Γαλανόπουλος, Ζάχος, Οικονόμου, Χριστίδης.

ΑΓΧΙΑΛΟΣ: Αλπάκης, Μωυσίδης (46’ Μαγιόγλου), Ακριβούσης, Αποστολίδης (82’ Καρατζούκου), Γούτσιος, Γιαννούχος (73’ Χαλιμούρδας), Δεμίρης, Πρίφτι, Πάσχος (79’ Σγατζής), Δημακόπουλος, Σίμος.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις