Φούτρης: Στον Ολυμπιακό αισθανόμαστε δικαιωμένοι

Δηλώσεις για το παιχνίδι έκανε ο προπονητής τερματοφυλάκων του Ολυμπιακού, Λευτέρης Φούτρης, ο οποίος τόνισε τα εξής:

«Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στα παιδιά της ομάδας μας για τη μεγάλη προσπάθεια που έκαναν. Έστω και στο τέλος ήρθε το αποτέλεσμα που θέλαμε, το οποίο άδικα δεν είχε έρθει στο παιχνίδι της πρεμιέρας με την ΑΕΠ Κοζάνης. Δείξαμε ότι έχουμε μία ομάδα που θα παλεύει τα παιχνίδια μέχρι το τέλος και νομίζω ότι το αποτέλεσμα κρίνεται πέρα για πέρα δίκαιο, βάσει της εμφάνισης και της αγωνιστικής εικόνας που είχαμε σε όλο το παιχνίδι.

Θέλω να δώσω συγχαρητήρια και στην αντίπαλη ομάδα, η οποία παρά την πίεση που δέχθηκε έπαιξε καθαρά. Συνεχίζουμε την προσπάθειά μας και κοιτάζουμε το επόμενο παιχνίδι.

Είμαστε ακόμη στη 2η αγωνιστική του πρωταθλήματος και παρότι έχουμε πολύ δρόμο μπροστά μας, είμαστε πρώτα εμείς τα άτομα του τεχνικού τιμ αυστηροί με τον εαυτό μας. Αλλά σήμερα μία λέξη είναι αυτή που δείχνει όλο αυτό το δημιούργημα που έχει γίνει και αυτή είναι η λέξη δικαίωση. Αισθανόμαστε δικαιωμένοι και σιγά-σιγά επειδή η προσπάθεια των παιδιών είναι μεγάλη, θα έρθουν και τα αποτελέσματα που δικαιούμαστε, γιατί νομίζω ότι το αξίζουμε και θα τα παίρνουμε».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις