Αποφάσεις του Δ.Σ. του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού Β.

Ανακοίνωση εξέδωσε ο Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937 με την οποία γνωστοποιεί τις αποφάσεις που πήρε το διοικητικό συμβούλιο του συλλόγου στην τελευταία συνεδρίασή του, το βράδυ της περασμένης Δευτέρας. Αναλυτικά η ανακοίνωση έχει ως εξής: «To Διοικητικό Συμβούλιο του Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937 στη συνεδρίαση του τη Δευτέρα 20 Απριλίου 2016 και…

…ενόψει της κρίσιμης και καθοριστικής Γενικής Συνέλευσης, η όποια έχει ανακοινωθεί για τις 9 Μαΐου 2016 και για την απρόσκοπτη πραγματοποίηση αυτής, αποφάσισε ομόφωνα τα παρακάτω :
Όσα από τα μέλη δεν είναι τακτοποιημένα οικονομικά, από το 2009 και εντεύθεν, μπορούν να ενεργοποιηθούν καταβάλλοντας την ετήσια συνδρομή τους , για τα έτη 2015-16, ποσού 20 ευρώ ανά έτος, έως τις 27 Απριλίου 2016.
Όσοι επιθυμούν να εγγραφούν νέα μέλη μπορούν με αίτηση προς το Διοικητικό Συμβούλιο να εγγράφονται έως της 27 Απριλίου 2016 .
Σε περίπτωση που τα μη ενεργά μέλη δεν επανεργοποιηθούν, τότε, με εισήγηση του Διοικητικού Συμβουλίου, θα διαγραφούν από μέλη του Συλλόγου, με απόφαση της Γενικής Συνέλευσης.
Κανένα νέο μέλος δεν θα εγγράφεται την ημέρα της Γενικής Συνέλευσης. Τα μη τακτοποιημένα οικονομικά μέλη του Συλλόγου μπορούν να εγγράφονται έως και πριν την έναρξη της Γενικής Συνέλευσης.
Στην αίθουσα της Γενικής Συνέλευσης θα εισέρχονται ΜΟΝΟ τα μέλη του Συλλόγου , εφοδιασμένα με κάρτα διαπίστευσης.
Για τις εγγραφές και επανεγγραφές , τα γραφεία του Συλλόγου στη Θύρα 6 του ΕΑΚ Βόλου , θα είναι ανοικτά M.Δευτέρα – M. Τετάρτη και M.Πέμπτη , 18.00-20.00 ενώ οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να πηγαίνουν καθημερινά και στο γήπεδο της Άλλης
Μεριάς , από τις 16.00 έως τις 19.00.
Η ισχυροποίηση του ερασιτέχνη Ολυμπιακού Βόλου θα αποτελέσει το μεγαλύτερο όπλο της ομάδας μας ενόψει της επόμενης μέρας. Η μέρα που θα ξαναδούμε την ποδοσφαιρική αγαπημένη ομάδα μας στους αγωνιστικούς χώρους πλησιάζει και πρέπει να τη θωρακίσουμε».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις