Συμμαχία Μελισσανίδη-Χαντιτάγκι: Ετοιμάζουν πολυτελές θέρετρο 500 εκατ. στη βόρεια Ελλάδα (pics)

Στα χέρια του επιχειρηματία πέρασε ακίνητο 150 στρεμμάτων στην Καβάλα, το οποίο ανήκε στο χαρτοφυλάκιο του ΤΑΙΠΕΔ.

Πρόκειται για ένα οικόπεδο-φιλέτο που αποτελείται από δύο όμορα παραθαλάσσια οικόπεδα, συνολικής επιφάνειας 149,733 στρεμμάτων. Είναι χωροθετημένο στον κόλπο του Παληού, είναι επίπεδο, έχει αμμώδες παραλιακό μέτωπο μήκους 600 μέτρων και διαθέτει απεριόριστη θέα στον κόλπο της Καβάλας και στα παράλια της Θάσου.

Έχει άμεση πρόσβαση στην Εγνατία Οδό, την παλιά Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης-Καβάλας ενώ ο παραλιακός δρόμος που συνδέει τη Νέα Ηρακλείτσα με την Καβάλα διέρχεται από το δυτικό της όριο. Η απόστασή του από την Καβάλα είναι 14 χλμ., από το Διεθνές Αεροδρόμιο της Καβάλας «Μέγας Αλέξανδρος» 45 χλμ και από τη Θεσσαλονίκη 140 χλμ.

«Θα διαθέσουμε στην αγορά πολυτελείς βίλες, που θα απευθύνονται σε ανθρώπους από όλο τον κόσμο, από την Ευρώπη, τις ΗΠΑ, τον Καναδά και από οπουδήποτε αλλού», είπε ο επιχειρηματίας στο mononews.gr για την επένδυση ύψους 520 εκατομμυρίων.

Σύμμαχοι του Haditaghi σε αυτό το εγχείρημα θα είναι ο Δημήτρης και ο Γιώργος Μελισσανίδης, συνεργασία την οποία γνωστοποίησε ο ίδιος ο Ιρανοκαναδός επιχειρηματίας.

«Μετά από 2,5 χρόνια σκληρής δουλειάς και προγραμματισμού, είμαι πολύ ενθουσιασμένος που αγοράζω αυτό το εντυπωσιακό ακίνητο στη Βόρεια Ελλάδα και συνεργάζομαι με έναν από τους κορυφαίους επιχειρηματίες της Ελλάδας, τον Δημήτρη Μελισσανίδη και τον Γεώργιο Μελισσανίδη για την ανάπτυξη του.

Ένα έργο 480 εκατομμυρίων ευρώ (655 εκατομμύρια δολάρια CAD), μελλοντική τοποθεσία για όμορφες πολυτελείς βίλες και ένα ξενοδοχείο και θέρετρο 5 αστέρων! Οι βίλες μας θα κοστολογούνται από 599.000€-1.880.000€, κάτι που θα επιτρέψει επίσης στους αγοραστές μας να αποκτήσουν ένα πολύτιμο διαβατήριο στην Ευρωπαϊκή Ένωση. Αυτό το έργο θα δημιουργήσει επίσης πάνω από 250 θέσεις εργασίας στη Βόρεια Ελλάδα και θα σηματοδοτήσει επίσης το μεγαλύτερο έργο μου στην επαγγελματική μου καριέρα!» είχε γράψει τότε στο Facebook, αναρτώντας φωτογραφία με τον Δημήτρη Μελισσανίδη.

Να σημειωθεί ότι η νεοσύστατη Ηρακλείτσα Α.Ε. έχει την έδρα της στο συγκρότημα Μελισσανίδη, στην Ακτή Κονδύλη του Πειραιά και στο δ.σ. συμμετέχει στέλεχος της Aegean.

Ο αρχιτέκτονας που επιμελείται τον σχεδιασμό του θέρετρου είναι ο Αθανάσιος Κυρατσούς, ο οποίος έχει υπογράψει και την OPAP Arena στη Νέα Φιλαδέλφεια.

«Αυτή είναι η πρώτη μας επένδυση στην ελληνική αγορά αλλά ειλικρινά ελπίζουμε ότι η εταιρεία μας θα προχωρήσει σε πολλές περισσότερες. Είμαι μεγάλος υποστηρικτής της Ελλάδας, για τη φυσική ομορφιά της, τον πολιτισμό και την ιστορία της.

Διαλέξαμε τη Νέα Ηρακλείτσα γιατί προσωπικά πιστεύω ότι η βόρεια Ελλάδα είναι το καλύτερο “μυστικό” ολόκληρης της Ελλάδας.

Η Μακεδονία, παρά την ιστορία και τη φύση της, το καλό φαγητό και κρασί, τα ελαιόδεντρα, είναι άγνωστη στο διεθνές κοινό. Στόχος μας είναι να προσελκύσουμε το διεθνές ενδιαφέρον στην περιοχή, επειδή της αξίζει πραγματικά. Είμαστε ανοιχτοί σε επενδύσεις σε ολόκληρη την Ελλάδα», πρόσθεσε ο Haditaghi στο mononews.

Πηγή: dessou.gr

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις