Αustrian Boys: «Ξεμπερδεύουμε με το παλιό … κοιτάμε μπροστά»

Στην έκδοση ανακοίνωσης μέσω της οποίας ζητούν από τον κόσμο, να στηρίξουν τον Ερασιτέχνη στην προσπάθεια που κάνει για την δημιουργία ενός νέου Ολυμπιακού Βόλου, προέβησαν οι οργανωμένοι οπαδοί των «ερυθρολεύκων» «Austrian Boys». Αναλυτικά η ανακοίνωση:…

«Τώρα αποφασίζουμε εμείς για τον μέλλον του Ολυμπιακού Βόλου
Ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός Βόλου ανακοίνωσε ότι στις 9 Μαΐου θα πραγματοποιηθεί Γενική Συνέλευση όπου θα παρθούν αποφάσεις για το μέλλον του ποδοσφαιρικού τμήματος της ομάδας.
Εκεί θα πρέπει όλοι μας να δώσουμε το παρόν, όχι απλά ως παρατηρητές αλλά ως μέλη του ερασιτέχνη που θα μετέχουμε στις αποφάσεις. Για αυτό θα πρέπει όλοι ΑΜΕΣΑ να πάμε να γίνουμε μέλη στον ερασιτέχνη και να μετέχουμε στις διαδικασίες για το αύριο του Ολυμπιακού Βόλου.
Αν θέλουμε έναν Ολυμπιακό Βόλου ισχυρό και απαλλαγμένο από το τοξικό περιβάλλον του πρόσφατου παρελθόντος θα πρέπει όλοι μας κάνουμε το καθήκον μας ΤΩΡΑ.
Ξεμπερδεύουμε με το παλιό …κοιτάμε μπροστά!
Υ.Γ.1. Αναφορές από κατευθυνόμενα sites και συζητήσεις σκοτεινών δωματίων από ανθρώπους που ευθύνονται για την μαύρη σελίδα του συλλόγου και έχουν το θράσος να χλευάζουν τις προσπάθειες που γίνονται, δεν μας αγγίζουν καν. Αυτοί οι άνθρωποι ανήκουν αμετάκλητα στο παρελθόν. Απλά να γνωρίζουν οτι τους ξέρουμε και αν συνεχίσουν, σύντομα θα αποκαλύψουμε το ρόλο τους.
Austrian Boys»

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις