Προγνωστικά Στοιχήματος: Νίκες για Μετς και Ντέρι

Με έντονους ρυθμούς συνεχίζεται την Παρασκευή (22/04) η στοιχηματική δράση. Τέσσερα παιχνίδια έχει ξεχωρίσει το Betarades.gr, από Μπουντεσλίγκα, Β’ Γαλλίας, Πρέμιερ Λιγκ Ιρλανδίας και το πρωτάθλημα μπάσκετ της Γερμανίας. Πριν περάσουμε στην ανάλυση των προτάσεων, μην ξεχνάτε ότι στο Betarades.gr μπορείτε, μεταξύ άλλων, να βρείτε τις προσφερόμενες πάμε στοίχημα αποδόσεις για όλους τους αγώνες της ημέρας.

Κερδίζει η Μετς

Ξεκινάμε τα προγνωστικά μας με Β’ Γαλλίας και τον «Άσσο» σε απόδοση 2.11 στην αναμέτρηση Μετς – Ερυθρός Αστέρας. Αντέδρασε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο η Μετς την περασμένη εβδομάδα μετά την εκτός έδρας «σφαλιάρα» με 4-0 απ’ την Οσέρ. Έπρεπε να κερδίσει εκτός έδρας την Μπουργκ Περονάς, τα κατάφερε με το εμφατικό 0-3. Το «τρίποντο» ήταν απόλυτα απαραίτητο για τη Μετς, την ανέβασε στους 56 πόντους και την επανέφερε στην τρίτη θέση, μόλις στο +1 από Λανς, Χάβρη και Ερυθρό Αστέρα. Τον τελευταίο αντιμετωπίζει σήμερα σ’ ένα ιδιαίτερα κρίσιμο παιχνίδι, στο οποίοι αν οι γηπεδούχοι κερδίσουν κάνουν άλμα προς την άνοδο. Ακόμη μια εντός έδρας ήττα για τον Ερυθρό Αστέρα, από την άλλη πλευρά, την περασμένη εβδομάδα, η τρίτη διαδοχική, αυτή τη φορά με 0-2 απ’ τη Νιόρ. Από ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο δέχτηκε η ομάδα του Αλμέιδα, δεν κατάφερε να αντιδράσει και έτσι έμεινε στους 55 πόντους και την 6η θέση. Ντέρμπι με φόντο την άνοδο το σημερινό, πιστεύουμε ότι η Μετς θα βρει τον τρόπο να πάρει τους τρεις βαθμούς.

Εκμεταλλεύεται την έδρα η Ντέρι

Συνεχίζουμε με Ιρλανδία και τον αγώνα Ντέρι – Μποέμιαν, στον οποίο θα πάμε με τον «Άσσο» σε απόδοση 2.00. Με δυο γκολ του Μπόιλι (34’, 45+) η Ντέρι κατάφερε να επικρατήσει εύκολα με 2-0 της Σλίγκο Ρόβερς, εξασφαλίζοντας την πρόκριση στα προημιτελικά του Λιγκ Καπ Ιρλανδίας. Επιβεβαίωσε για ακόμη ένα παιχνίδι πως βρίσκεται σε εξαιρετική φόρμα, ενώ συμπλήρωσε οκτώ παιχνίδια αήττητη σε όλες τις διοργανώσεις, μετρώντας έξι νίκες και δυο ισοπαλίες. Τελευταία της αναμέτρηση στο πρωτάθλημα αυτή κόντρα στη Λόνγκφορντ, με τις δυο ομάδες να αναδεικνύονται ισόπαλες 1-1. Θέλει να δώσει συνέχεια στο αήττητο σερί της και θα προσπαθήσει να εκμεταλλευτεί και σήμερα ιδανικά την έδρα της, έχοντας κάνει τη φετινή σεζόν το 4Χ4. Στον αντίποδα, με άδεια χέρια έφυγε από το «Tolka Park» η Μποέμιαν, όπου γνώρισε την ήττα – αποκλεισμό από τη Σέλμπουρν (Β’ κατηγορία) με 4-3 στα πέναλτι, αποχαιρετώντας έτσι τη διοργάνωση του Λιγκ Καπ. Ακόμη μια κάκιστη εμφάνιση για την Μποέμιαν που στρέφει την προσοχή της στο πρωτάθλημα, όπου προέρχεται από το διασυρμό με 0-4 από τη Σάμροκ Ρόβερς. Οι γηπεδούχοι έχουν το προβάδισμα.

Προβάδισμα η Βέρντερ

Επόμενη πρόταση, το «2 DNB» σε απόδοση 2.10 στον αγώνα της Μπουντεσλίγκα, Αμβούργο – Βέρντερ Βρέμης (Draw No Bet ή Ισοπαλία Όχι Στοίχημα: Το ποντάρισμα επιστέφεται σε περίπτωση ισοπαλίας). Στις πέντε τελευταίες αγωνιστικές, το Αμβούργο κατάφερε να αποσπάσει μόλις τρεις βαθμούς, σημειώνοντας μία νίκη και τέσσερις ήττες. Πιο συγκεκριμένα επικράτησε του Ανόβερου (3-0 εκτός έδρας), ενώ δεν κατάφερε να κάμψει την αντίσταση των Λεβερκούζεν (1-0 εκτός έδρας), Χόφενχαϊμ (3-1 εντός έδρας), Ντάρμσταντ (2-1 εντός έδρας) και Ντόρτμουντ (3-0 εκτός έδρας). Από την άλλη πλευρά, στα νικηφόρα αποτελέσματα επέστρεψε την προηγούμενη βδομάδα η Βέρντερ. Αναλυτικότερα, αφού μοιράστηκε από ένα βαθμό με τη Μάιντς (1-1 εντός έδρας), και γνώρισε την ήττα από τις Μπάγερν Μονάχου (5-0 εκτός έδρας), Ντόρτμουντ (3-2 εκτός έδρας) και Άουγκσμπουργκ (2-1 εντός έδρας), το συγκρότημα του Σκρίπνικ κατάφερε να κάμψει την αντίσταση της Βόλφσμπουργκ την προηγούμενη αγωνιστική, επικρατώντας εντός έδρας με 3-2. Θεωρούμε ότι οι φιλοξενούμενοι μπορούν να πάρουν ένα θετικό αποτέλεσμα απόψε και θα τους στηρίξουμε.

Εμπιστοσύνη στην Μπρεμερχάβεν

Ολοκληρώνουμε τα προγνωστικά μας με μπάσκετ και το παιχνίδι Μιτελντόιτσερ – Μπρεμερχάβεν, στο οποίο θα πάμε με το χάντικαπ +3.5 πόντων των φιλοξενούμενων σε απόδοση 1.90. Μιτελντόιτσερ και Μπρεμερχάβεν διατηρούν ρεκόρ 7-23, ισοβαθμώντας και με την Γκέτινγκεν, μετά τις ήττες 89-51 από Φρανκφούρτη και 69-76 από Σ. Όλιβερ αντίστοιχα. Ο αγώνας είναι κρισιμότατος για τον υποβιβασμό των ομάδων και η γηπεδούχος Μιτελντόιτσερ έχει στα θετικά της ότι είχε νικήσει στον πρώτο αγώνα με 84-88. Βέβαια όπως έχουμε ξαναπεί πολλάκις η Μπρεμερχάβεν είναι μια περίεργη περίπτωση που «νοσεί» εντός έδρας εκεί που δεν μπορεί να νικήσει με τίποτα, διαθέτει ρεκόρ 2-13, ενώ εκτός έδρας έχει πετύχει πέντε νίκες και έχει «ζορίσει» πολύ καλύτερους αντιπάλους από αυτήν. Σε αυτό το δεδομένο θα στηριχθούμε και σήμερα και στον «τελικό» παραμονής θα εμπιστευθούμε την φιλοξενούμενη με το πλεονέκτημα 3.5 πόντων.

Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αγώνων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις