Σιμάκης στο goalpost.gr: “Βρίσκουμε ρυθμό”

Για την τέταρτο συνεχόμενη νίκη της ομάδας του, αυτήν τη φορά επί του Αχέροντα Καναλακίου, εκτός έδρας, μίλησε στο goalpost.gr ο αθλητής της Ανόρθωσης, Χρήστος Σιμάκης.

Αναλυτικά:

“Παρά το γεγονός ότι είχαμε προβλήματα όλη την προηγούμενη εβδομάδα στην προπόνηση, καθώς απουσίαζε ο Θωμάς Καραγιώργος, λόγω ίωσης και ο Θοδωρής Ιλτσογλου, λόγω τραυματισμού στο χέρι, ο οποίος δεν αγωνίστηκε κιόλας στο παιχνίδι, ανταπεξήλθαμε απέναντι σε ένα αντίπαλο που διψούσε να κάνει την πρώτη του νίκη. Από την αρχή μπήκαμε αποφασισμένοι και καταφέραμε να κρατάμε μια διαφορά ασφαλείας στη μεγαλύτερη διάρκεια του παιχνιδιού.

Η ομάδα έχει, πλέον, τέσσερις σερί νίκες και φαίνεται να βρίσκει σιγά-σιγά ρυθμό, τόσο επιθετικά όσο και στην ομαδική άμυνα. Ακόμα και υπό τις δύσκολες συνθήκες της προηγούμενης εβδομάδας, δείξαμε χαρακτήρα και πήραμε ένα σημαντικό διπλό. Όσοι αγωνίστηκαν, έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους και προχωράμε στο επόμενο παιχνίδι, το οποίο είναι αρκετά δύσκολο, αλλά η νίκη θα ανεβάσει κι άλλο την ψυχολογία της ομάδας. Προπόνηση και θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό την επόμενη εβδομάδα απέναντι στην ομάδα των Τρικάλων”.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις