Έχει εικόνα από Εθνικό Ν. Κεραμιδίου ο Ολυμπιακός Βόλου

Για τη δεύτερη έξοδό του στο φετινό πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής ετοιμάζεται ο Ολυμπιακός Βόλου. Την Κυριακή 27/11 στις 15.00 οι “ερυθρόλευκοι” θα κληθούν να αντιμετωπίσουν στην Πιερία τον Εθνικό Νέου Κεραμιδίου, με στόχο το δεύτερο νικηφόρο αποτέλεσμα και πρώτο μακριά από τον Βόλο.

Ο Ολυμπιακός αντιμετώπισε τον Εθνικό σε φιλικό παιχνίδι στο πλαίσιο της προετοιμασίας των δύο ομάδων στο γήπεδο της Άλλης Μεριάς, με τις δύο ομάδες να μένουν στο 0-0. Η ομάδα της Πιερίας είναι πολύ οργανωμένη, έχει σωστή λειτουργία και αρκετούς έμπειρους ποδοσφαιριστές. Το παιχνίδι θα είναι δύσκολο για τον Ολυμπιακό κι αυτό το γνωρίζουν όλοι στο ποδοσφαιρικό τμήμα. Οι «ερυθρόλευκοι» θα πρέπει να είναι προσηλωμένοι στο παιχνίδι, να αγωνιστούν με πάθος και να εφαρμόσουν πιστά το πλάνο που θα σχεδιάσει η τεχνική ηγεσία.

Ο Σάκης Θεοδοσιάδης δεν αντιμετωπίζει αγωνιστικά προβλήματα και το πιθανότερο είναι να  προβεί σε μία αλλαγή στην ενδεκάδα, σε σχέση με το παιχνίδι της περασμένης αγωνιστικής κόντρα στον Σβορώνο, ανάλογα και με το πλάνο που σχεδιάζει για το παιχνίδι ο τεχνικός των “ερυθρολεύκων”.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις