Παπακωνστανίνου: “Υπομονή και πίστη”

Στο ραδιόφωνο του BlueHeartFM 105,1, και στην εκπομπή “Ισορροπίες” φιλοξενήθηκε τηλεφωνικά, ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Νίκη Βόλου, Αλέξης Παπακωνσταντίνου, τονίζοντας πως οι κυανόλευκοι πρέπει να επιβιώσουν, άσχετα με το ποιος ηγείται της πόλης και ότι χρειάζεται υπομονή από τον κόσμο, στη φετινή αγωνιστική πορεία της ομάδας.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του όπως αποδόθηκαν από το goalpost.gr:

Για το ζήτημα της Νεάπολης:

“Σίγουρα, αυτό που πάντα πρέπει να επιδιώκει μια διοίκηση, είναι μια άψογη συνεργασία με τον τοπικό φορέα, σε ό,τι μορφή είναι. Αυτό σημαίνει πως πρέπει να υπάρχει σεβασμός και αλληλοεκτίμηση, να τηρούνται οι συμφωνίες. Από εκεί ξεκινάμε. Από ‘κει και πέρα, όποιες διαφορές κοιτάμε να τις λύσουμε, υπερασπιζόμενοι τα δικαιώματα και τα συμφέροντά μας. Πρέπει να συνεργαζόμαστε με όποιον και να είναι επικεφαλής στην πόλη. Η ομάδα είναι κοινωνικό φαινόμενο και πρέπει να επιβιώνει, άσχετα με το ποιος ηγείται της πόλης, της χώρας, της Ευρώπης. Εμείς επικεντρωνόμαστε στα αθλητικά, να συμβάλλουμε στην κοινωνία, στις Ακαδημίες, αυτό είναι το βασικό μέλημά μας. Αυτό που με νοιάζει, είναι η ομάδα να έχει σωστή καθημερινότητα, να έχουμε εγκαταστάσεις για τις Ακαδημίες, να προοδεύει η Κ-19, να πρεσβεύουμε κάποια συγκεκριμένα ιδεώδη, να εκπαιδεύουμε τα παιδιά. Όχι να μεταδίδουμε πολιτικές απόψεις”.

Για την πορεία της ομάδας, μέχρι στιγμής, στο πρωτάθλημα και τη συνέχεια:

“Το πιο σημαντικό είναι η υπομονή. Ο κόσμος είναι η δύναμή μας, πρέπει να μας στηρίξει. Πρέπει να έχουμε εμπιστοσύνη και στο τεχνικό τιμ και στους παίκτες. Την Κυριακή πιστεύω ότι θα ανταμειφθούμε. Βήμα-βήμα. Έχουμε ακόμα 25 αγωνιστικές μπροστά μας, 75 βαθμούς να διεκδικήσουμε στο γήπεδο. Δεν έχει χαθεί τίποτα, αλλά η ομάδα πρέπει να πάρει μπροστά. Δεν έχουμε περιθώρια για απώλειες βαθμών. Στον πρωταθλητισμό, όλα είναι μέσα στο παιχνίδι κι εμείς δε θέλουμε να μπούμε σε αυτή τη διαδικασία. 75 βαθμούς στο χορτάρι, να τους διεκδικήσουμε. Να είμαστε όσο το δυνατόν καλύτεροι κι όπου μας βγάλει. Είμαστε ένας σύλλογος που κλείνει σύντομα 100 χρόνια ζωής, μόνο με αισιοδοξία πας μπροστά. Αν αναλογιστούμε τι πέρασαν αυτοί που δημιούργησαν την ομάδα, αυτά που περνάμε τώρα εμείς είναι κάπως ασήμαντα. Αισιοδοξία, να κάνουμε την προσπάθειά μας. Στον Βορρά, όλα τα παιχνίδια είναι αμφίρροπα, τίποτα δεν έχει χαθεί. Να πάρουμε μπροστά, σε αγωνιστικό επίπεδο, να ξεκινήσουμε την Κυριακή.

Καταλαβαίνω τον κόσμο, πάει στο γήπεδο να δει την ομάδα, να ξεσκάσει και δεν βλέπει αυτό που θέλει. Στο ποδόσφαιρο, είναι μέσα και οι χαρές και οι λύπες. Μακάρι η ομάδα να χαρίσει στον κόσμο χαρά την Κυριακή. Υπομονή και πίστη”.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις