Κουτίνας στο goalpost.gr: “Δύο δύσκολες εβδομάδες – Η παρένθεση έκλεισε”

Τα όσα εκτυλίχθηκαν γύρω από το τμήμα μπάσκετ της Νίκης Βόλου σχολίασε, μέσω του goalpost.gr, ο αρχηγός των κυανόλευκων, Σάκης Κουτίνας, δίνοντας, παράλληλα, το σύνθημα για συσπείρωση δυνάμεων, ενόψει του πολύ σημαντικού παιχνιδιού της ομάδας, κόντρα στον Φίλιππο Βέροιας, στο Κλειστό Γυμναστήριο Νέας Ιωνίας.

Αναλυτικά:

“Ήταν δυο πολύ δύσκολες εβδομάδες. Έγιναν πράγματα που κακώς για εμένα βγήκανε προς τα έξω. Θέλω να πιστεύω πως ήταν μια κακή στιγμή, μία παρένθεση που έκλεισε. Είχαμε μία κουβέντα με τους συμπαίκτες μου και τους είπα πως η Νίκη Βόλου έχει μεγάλη ιστορία κι ότι πρέπει να τιμήσουμε αυτήν την ομάδα και να απέχουμε, όσο μπορούμε, απ’ όλο αυτό που γίνεται. Αυτό που έχω να πω, από πλευράς παικτών, είναι ένα ευχαριστώ στους Ανδρέα Μαύρο, Ανδρέα Τσιριγωτάκη, Γιώργο Βλιώρα, Παναγιώτη Τσώλη, Βάιο Σταυρόπουλο, Μιχάλη Τσιντσίνη και Δημήτρη Κανούλη που μπήκαν μπροστά και βοήθησαν να σταματήσει όλο αυτό που πήγε να γίνει, κάτι καταστροφικό για την ομάδα.

Ευχαριστούμε, επίσης, τους φιλάθλους μας που ήταν από την πρώτη στιγμή δίπλα μας και τους ευχαριστώ για τα μηνύματα που μου έστειλαν. Τέλος, δηλώνουμε όλοι, παίκτες, προπονητές και διοίκηση, ότι στον αγώνα του Σαββάτου θα δώσουμε τα πάντα, όπως κάνουμε κάθε φορά, για να φέρουμε τη νίκη για την ομάδα μας. Είναι ένα πολύ κρίσιμο παιχνίδι, χρειαζόμαστε τους φιλάθλους μας στο Κλειστό, που είναι εκεί σε κάθε ματς και μας βοηθάει, για να κάνουμε μαζί ένα ακόμα βήμα μας προς την κατάκτηση του στόχου μας για φέτος”.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις