Δυνατές προπονήσεις στην Πορταριά για τον Βόλο

Μία εβδομάδα προπονήσεων στο Πήλιο περιλαμβάνει το πρόγραμμα προετοιμασίας της ομάδας του Βόλου, με τους «κυανέρυθρους» να βρίσκονται ήδη από χθες στην Πορταριά. Στις προπονήσεις μετέχει κανονικά και ο νεοαποκτηθείς Έντσο Γκάγκι.

Σε 20 μέρες ο Βόλος θα δώσει και πάλι επίσημο παιχνίδι, αυτό με τον Παναθηναϊκό για το Κύπελλο Ελλάδος στη Λεωφόρο και μέχρι τότε οι «κυανέρυθροι» καλούνται να προετοιμαστούν κατάλληλα, όχι μόνο για το ματς Κυπέλλου με τους «πράσινους», αλλά και για τα παιχνίδια του πρωταθλήματος, τα οποία αρχίζουν στις 21/12.

Στο Πήλιο η ομάδα θα παραμείνει μέχρι την 1η Δεκεμβρίου, με τις προπονήσεις να είναι καθημερινές στο γήπεδο της Πορταριάς, ενώ από χθες ενσωματώθηκαν στην ομάδα και οι διεθνείς Νικολάι Άλχο, Γιώργος Κούτσιας, Δημήτρης Μεταξάς και Κυριάκος Ασλανίδης.

Με εξαίρεση τους Τάσο Τσοκάνη, ο οποίος ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα και Συμεών Παπαδόπουλο, που βρίσκεται στο στάδιο της αποθεραπείας μετά την επέμβαση που έκανε στους χιαστούς, όλοι οι υπόλοιποι παίκτες γυμνάζονται κανονικά.

Ο Έντσο Γκάγκι αρχίζει και προσαρμόζεται σιγά-σιγά στο νέο του ποδοσφαιρικό περιβάλλον, με τον Αργεντινό μεσοεπιθετικό να δείχνει από τις πρώτες μέρες παρουσίας του στην ομάδα, πως πρόκειται για έναν πολύ αξιόλογο ποδοσφαιριστή, με εξαιρετική τεχνική κατάρτιση, ικανός να βοηθήσει τον Βόλο να πετύχει τους στόχους του.

 

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις