Βενέτης στο Metropolis: «Σκοπός του να αφανίσει τις δυο μεγάλες ομάδες του Βόλου»

Στο Metropolis 95.5 και την εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε ο αντιπρόεδρος της Νίκης Βόλου, Βασίλης Βενέτης, και μίλησε για το ζήτημα που προέκυψε με το γήπεδο της Νεάπολης και την παρουσία του ΝΠΣ Βόλος εκεί, παρότι η ομάδα του έχει σύμβαση για τη χρήση του γηπέδου.

Μεταξύ άλλων, ο Βασίλης Βενέτης δήλωσε: «Έχουμε κάνει μια σύμβαση από το καλοκαίρι του 2022 να φτιάξουμε τον αγωνιστικό χώρο, το υδρευτικό σύστημα με τον ιδιοκτήτη του γηπέδου. Έχουμε υποχρέωση να μπαίνει μόνο ο Ολυμπιακός Βόλου στα εντός έδρας παιχνίδια του. Ξαφνικά είδαμε τον ΝΠΣ Βόλο να κάνει προπόνηση. Ενώ προ ημέρων κάναμε σπορά και έπρεπε το γήπεδο να μείνει 20 μέρες αχρησιμοποίητο.

Ήρθε ο κ. Μπέος, τα είπαμε και του δείξαμε τη σύμβαση. Στο Πανθεσσαλικό, η επισπορά του χλοοτάπητα κρατάει 40 μέρες. Φανταστείτε να μπαίναμε εμείς στο Πανθεσσαλικό. Μόλις βέβαια είπαμε ότι έχουμε σύμβαση μας έκλεισαν τους ξενώνες. Είμαστε μια ομάδα 98 χρονών. Είμαστε εμείς και η ομάδα του δήμαρχου, καταλαβαίνετε πόσο κόσμο έχει η Νίκη. Από τότε που εμφανίστηκε η ομάδα αυτή, έχει σκοπό να αφανίσει τις δυο μεγάλες ομάδες του Βόλου».

metrosport.gr

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις