Προκαταβολική διαμαρτυρία για τον διαιτητή η Αναγέννηση Καρδίτσας

Η ΚΕΔ απέρριψε το αίτημα της Αναγέννησης Καρδίτσας για αντικατάσταση του διαιτητή Κακουλίδη.

Την ανησυχία της για τον ορισμό του διαιτητή Χρήστου Κακουλίδη (Θράκης) στο παιχνίδι του Σαββάτου (26/11, 13.45 ΕΡΤ3) με τον ΠΑΟΚ Β εξέφρασε η Αναγέννηση Καρδίτσας. Με ανακοίνωσή της τόνισε ότι ο συγκεκριμένος είχε αλλοιώσει το αποτέλεσμα (2-1) του περσινού αγώνα και έκανε γνωστό ότι η ΚΕΔ απέρριψε το αίτημά της για αντικατάστασή του. Αναλυτικά:

«Με έκπληξη διαπιστώσαμε στους χθεσινούς ορισμούς διαιτητών πως διαιτητής της αυριανής μας αναμέτρησης με τον Π.Α.Ο.Κ. Β’ ορίσθηκε ο κ. Χρήστος Κακουλίδης του συνδέσμου Θράκης. Για όσους δεν το γνωρίζουν ή δεν το θυμούνται ο συγκεκριμένος διαιτητής διηύθυνε και την περσινή συνάντηση των δύο ομάδων στο ίδιο γήπεδο, αλλοιώνοντας το αποτέλεσμα του παιχνιδιού. Εν συντομία θα αναφερθούμε στις δύο ξεκάθαρες περιπτώσεις κόκκινης κάρτας που χάρισε σε ποδοσφαιριστές των γηπεδούχων αλλά και στον καταλογισμό του ανύπαρκτου πέναλτι, το οποίο διαμόρφωσε και το αποτέλεσμα. Την επόμενη ημέρα μάλιστα στείλαμε επιστολή διαμαρτυρίας στον κ.Κλάτενμπεργκ για τα πεπραγμένα του κ.Κακουλίδη.

Την Πέμπτη 24 Νοεμβρίου με το που έγιναν γνωστοί οι ορισμοί, αποστείλαμε επιστολή στην ΚΕΔ, με την οποία ζητήσαμε την αντικατάσταση του κ.Κακουλίδη, με το αίτημα μας να μη γίνεται δεκτό. Γεγονός που μας προκαλεί εντύπωση και παράλληλα μας βάζει σε σκέψεις.

Θέλουμε να πιστεύουμε πως στο αυριανό παιχνίδι ο κ.Κακουλίδης θα σταθεί στο ύψος των περιστάσεων και δε θα επαναλάβει τα περσινά του λάθη, αφήνοντας τους ποδοσφαιριστές να διαμορφώσουν το αποτέλεσμα, αφού αυτοί και μόνο είναι οι πρωταγωνιστές.

Ας ελπίσουμε μετά την ολοκλήρωση της αναμέτρησης να ασχολούμαστε αποκλειστικά με το καθαρά αγωνιστικό κομμάτι αν και δεν είμαστε ιδιαίτερα αισιόδοξοι. Μακάρι ο κ.Κακουλίδης και οι βοηθοί του να μας διαψεύσουν».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις