Επικίνδυνη έξοδος για Ολυμπιακό Β. με Εθνικό Ν. Κεραμιδίου

Δεύτερη φετινή έξοδος σήμερα για τον Ολυμπιακό Βόλου για το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής κατηγορίας. Οι «ερυθρόλευκοι» αγωνίζονται στις 15.00 στην Πιερία με τον Εθνικό Νέου Κεραμιδίου, με στόχο το πρώτο θετικό αποτέλεσμα μακριά από τον Βόλο.
Ο σημερινός αγώνας αναμένεται να είναι δύσκολος για τον Ολυμπιακό, αφού ο Εθνικός δείχνει αρκετά δυνατός και υπολογίσιμος στο ξεκίνημα του φετινού πρωταθλήματος..

Στην σημερινή τους προσπάθεια οι «ερυθρόλευκοι» θα έχουν τη συμπαράσταση αρκετών φιλάθλων, οι οποίοι αναμένεται να βρεθούν στο Κεραμίδι για να στηρίξουν τον Ολυμπιακό.

Οι «ερυθρόλευκοι» γνωρίζουν τον τρόπο παιχνιδιού του Εθνικού Νέου Κεραμιδίου, αφού τον είχαν αντιμετωπίσει σε φιλικό αγώνα στην Άλλη Μεριά που είχε λήξει ισόπαλος χωρίς τέρματα. Όλη την εβδομάδα προετοιμάστηκαν κατάλληλα και το θετικό για την τεχνική ηγεσία είναι ότι υπολογίζει σε όλους τους παίκτες.

Μια και πρόκειται για εκτός έδρας παιχνίδι αναμένεται να προτιμηθεί ένα σχετικά ευέλικτο σχήμα. Εφόσον η διάταξη είναι 4-2-3-1, κάτω από τα δοκάρια θα είναι ο Καβουσάκης, με τους Λάμπο δεξιά και Θεοδωρόπουλο αριστερά να είναι οι ακραίοι οπισθοφύλακες και τους Παπαϊωάννου και Ψιάνο σέντερ μπακ. Ο Κόλα θα είναι ο ανασταλτικός χαφ, με τους Κυρίτση και Αναστασίου εσωτερικούς μέσους. Από τα δεξιά θα επιχειρεί ο Σκοπελίτης και από τα αριστερά ο Διαμαντόπουλος, ενώ σέντερ φορ θα είναι ο Ντινιωτάκης.

“Σφυρίζει” ο Ντελέζος
Για το σημερινό παιχνίδι προέκυψε και αλλαγή διαιτητή. Ο αρχικά ορισθείς  Θωμάς Μπουρουτζίκας της ΕΠΣ Λάρισας δήλωσε κώλυμα και έτσι θα «σφυρίξει» ο Ιωάννης Ντελέζος από την ίδια Ένωση. Βοηθοί θα είναι οι Δημήτρης Μίχος και Δημήτρης Διχρής, που επίσης ανήκουν στην ΕΠΣ Λάρισας και παρατηρητής διαιτησίας ο Κυριάκος Μερκενίδης από την ΕΠΣ Μακεδονίας.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις