Βαρόμετρο στη φετινή πορεία του Βόλου ο Τσοκάνης

Ο πρώτος γύρος στη κανονική διάρκεια της Σούπερ Λιγκ ολοκληρώθηκε και στο βαθμολογικό πίνακα, τόσο η κούρσα της κορυφής όσο και αυτής της «ουράς» έχει πάρει… φωτιά. Η διακοπή για το Μουντιάλ θα δώσει ανάσες, αλλά και ευκαιρία για μία μικρή… προετοιμασία ενόψει του δεύτερου γύρου.

Μετά από 13 παιχνίδια στο πρωτάθλημα κάποιοι ποδοσφαιριστές έχουν παρουσιαστεί καλύτεροι σε σχέση με τη περσινή χρονιά.

Συγκεκριμένα, η σύγκριση των αριθμών τους μετά από 13 αγωνιστικές τη φετινή σεζόν, είναι ανώτεροι σε σχέση με αυτούς της περασμένης, προσφέροντας στις ομάδες τους πολύτιμους βαθμούς.

Από τους ποδοσφαιριστές που έχουν κάνει τη διαφορά στον πρώτο γύρο είναι ο Τάσος Τσοκάνης. Έχει πάρει το περιβραχιόνιο του αρχηγού στον Βόλο και είναι από τους βασικούς παράγοντες της τρελής πορείας του συλλόγου στο πρώτο μισό του πρωταθλήματος.

Ο έμπειρος χαφ, βέβαια, ήταν βασικός και πέρυσι, καθώς βρέθηκε σε 10 παιχνίδια στην ενδεκάδα, δύο ήρθε από τον πάγκο και ένα έμεινε εκτός αποστολής.

Ωστόσο φέτος, εκτός από το γεγονός πως έχει 11 παιχνίδια ως βασικός με το περιβραχιόνιο, έχει και τρία γκολ και μία ασίστ, παίζοντας καταλυτικό ρόλο στις νίκες με Παναιτωλικό και Λεβαδειακό.

Φυσικό αξιοσημείωτο είναι, πως διανύει την καλύτερη σεζόν την καριέρα του στη Σούπερ Λιγκ από άποψης αριθμών.

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις