Μόνο ΝΙΚΗ με Απόλλωνα Πόντου (pregame)

Χωρίς περιθώρια για απώλεια βαθμών η Νίκη, θέλει μόνο το τρίποντο απέναντι στον Απόλλωνα Πόντου, σήμερα (27/11) στις 3 μ.μ., στο Δημοτικό Στάδιο της Νεάπολης.

Το συγκρότημα του Αλέκου Βοσνιάδη προέρχεται από δύο ήττες και μία ισοπαλία στις τρεις πρώτες αγωνιστικές και κανείς στο κυανόλευκο στρατόπεδο δεν θέλει να σκέφτεται νέο στραβοπάτημα που θα εκτροχιάσει από νωρίς την ομάδα από τον στόχο του πρωταθλητισμού. Οι παίκτες είναι αποφασισμένοι να κερδίσουν και να κάνουν μία νέα αρχή που θα ανεβάσει τη Νίκη στα ψηλότερα σκαλοπάτια του βαθμολογικού πίνακα.

Στην προσπάθεια αυτή ο τεχνικός της βολιώτικης ομάδας δεν θα έχει στη διάθεσή του, τους Αναστασίου και Κάσσο που βρίσκονται στο στάδιο της ανάρρωσης από τους πρόσφατους τραυματισμούς τους. Η κυανόλευκη αποστολή αποτελείται από τους εξής ποδοσφαιριστές: Μπάγιτς, Μπουργάνης, Δεληζήσης, Γρομητσάρης, Ανδρέου, Λογαράς, Τοπαλίδης, Δημητρίου, Παναγιωτίδης, Κυριακίδης, Τσουκαλάς, Μέτσε, Γαβριηλίδης, Μιράντα, Σιαφά, Moρέιρα, Ολαϊζόλα, Μιλούνοβιτς, Μπάλλας, Κριμιτζάς, Ροχάνο

Ψάχνει το δεύτερο θετικό αποτέλεσμα ο Απόλλων Πόντου

Το δεύτερο θετικό του αποτέλεσμα ψάχνει ο Απόλλων Πόντου καθώς στις πρώτες τρεις αγωνιστικές μετρά δύο ήττες και μία νίκη. Την πρώτη αγωνιστική ηττήθηκε εντός έδρας με 1-0 από τον Διαγόρα Ρόδου, στη συνέχεια επιβλήθηκε του Ηρακλή Λάρισας 1-0 στο AEL FC ARENA και στο προηγούμενο ματς, αν και έβαλε δύσκολα στον ΠΑΟΚ Β’, δεν απέφυγε την ήττα με σκορ 2-1.

Στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ Β’ ο Απόλλων έχασε σημαντικές ευκαιρίες να προηγηθεί όμως  δέχθηκε δύο τέρματα από τον Μπράντονιτς (37’, 55’) που ήταν καθοριστικά για την τελική έκβαση του αγώνα. Το μόνο που κατάφεραν οι γηπεδούχοι ήταν να μειώσουν στο 86’ με τέρμα του Καλογέρη. Οι παίκτες που χρησιμοποίησε ο κ. Καλαϊτζίδης στο συγκεκριμένο παιχνίδι ήταν οι εξής: Πίτκας,  Μαλουμανσόκο, Μουμίν, Φράγκος (62′ Σαμπανίδης), Καλαϊτζίδης (46′ Λαμπίρης), Αμπουντού, Κωστίκας, Καλογέρης, Αμαραντίδης (76′  Δαλιανόπουλος), Εσάλο (39′ Αραβίδης), Φρανκ.

Από τη Φθιώτιδα ο διαιτητής

Την αναμέτρηση θα διευθύνει ο Νικόλαος Παπακωνσταντίνου από την ΕΠΣ Φθιώτιδας. Βοηθοί του θα είναι οι Σεραφείμ Γάκος (Φθιώτιδας) και Ελευθέριος Βογιατζής (Καρδίτσας). Τέταρτος διαιτητής ορίστηκε ο Στυλιανός Λεωνίδας (Τρικάλων) και παρατηρητής θα είναι ο Αντώνης Βαλιωτης (Λάρισας).

Τα εισιτήρια

“Η γενική είσοδος ορίστηκε στα 10 ευρώ και την ημέρα του αγώνα, θα πωλούνται εισιτήρια από το εκδοτήριο του γηπέδου της Νεάπολης, στην κεντρική είσοδο. Τα παιδιά, ηλικίας 12 ετών και κάτω, εισέρχονται στο γήπεδο δωρεάν, με απαραίτητη τη συνοδεία τους από κάποιον ενήλικα.

ΕΙΣΟΔΟΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ ΝΕΑΠΟΛΗΣ

Η προσέλευση του κόσμου στις κερκίδες της Νεάπολης θα ξεκινήσει δύο ώρες πριν την έναρξη της αναμέτρησης (13:00). Να σημειωθεί πως δεν θα πραγματοποιηθεί προπώληση για τον συγκεκριμένο αγώνα.

Οι κάτοχοι διαρκείας θα μπορούν να εισέλθουν στο γήπεδο με την επίδειξη της ψηφιακής κάρτας διαρκείας 2022-2023 ή της κάρτας διαρκείας 2022-2023”.

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις