Αυτή ήταν ΝΙΚΗ

Η Νίκη Βόλου κατέκτησε το πρώτο της τρίποντο στο πρωτάθλημα κερδίζοντας 3-0 τον Απόλλωνα Πόντου. Ο Σιαφά άνοιξε το σκορ στο 10′ για να διπλασιάσει τα τέρματα της Νίκης ο Μιράντα στο 40′. Το τελικό 3-0 διαμόρφωσε και πάλι ο Μιράντα στο 4ο λεπτό του δευτέρου ημιχρόνου.

Ο Σιαφά μόλις στο 10′ εκμεταλλεύτηκε τη σέντρα του Παναγιωτίδη κι έστειλε την μπάλα στα αντίπαλα δίχτυα με δυνατή κεφαλιά. Οι παίκτες της ΝΙΚΗΣ πίεζαν για το 2-0, με τον Μιλούνοβιτς να πρωταγωνιστεί σε δύο καλές στιγμές στο 12′ και στο 25′, ωστόσο δεν μπόρεσε να βρει στόχο.

Ο Όσκαρ Σιαφά, στο 38′, λίγο πριν βγει σε θέση τετ α τετ ανατράπηκε λίγο έξω από την περιοχή του Απόλλωνα κερδίζοντας την αποβολή του Πατί.

Ο Μιράντα, εκμεταλλεύτηκε άψογα την ευκαιρία που του δόθηκε και στο 40′ με καταπληκτική εκτέλεση φάουλ έγραψε το 2-0, το οποίο ήταν και το σκορ ημιχρόνου.
Το δεύτερο μέρος ξεκίνησε όπως και το πρώτο. Με γκολ. Στο 49′ ο Μιράντα πέτυχε το δεύτερό του στο ματς, με σουτ έξω από την περιοχή, το οποίο κατέληξε στη δεξιά πλευρά του Πίτκα.

Ο επιθετικός μονόλογος της Νίκης συνεχίστηκε. Στο 54′, ο Σιαφά έδωσε στον Μιλούνοβιτς, εκείνος με ραμπόνα έκανε τη σέντρα αλλά δεν βρέθηκε κάποιος για να κάνει το 4-0. Δύο λεπτά αργότερα, ο Πίτκας έδιωξε σε κόρνερ το δυνατό σουτ του Μιράντα. Στο 73′, ο Δημητρίου έκανε τη σέντρα από τα αριστερά, ο Μιράντα κατέβασε με το στήθος και έπιασε ένα δυνατό σουτ το οποίο σταμάτησε στον Ντιαλόσι που βρίσκονταν στη γραμμή της εστίας του.

Μέχρι το τέλος του ματς δεν άλλαξε κάτι με τους γηπεδούχους να φτάνουν σε μία άνετη νίκη.

Νίκη Βόλου (Βοσνιάδης): Μπάγιτς, Γρομητσάρης, Δεληζήσης (79′ Κριμιτζάς), Ανδρέου, Τοπαλίδης, Παναγιωτίδης (65′ Δημητρίου), Κυριακίδης (74′ Μέτσε), Τσουκαλάς, Μιράντα (74′ Μπάλλας), Μιλούνοβιτς (65′ Γαβριηλίδης), Σιαφά

Απόλλων Πόντου (Καλαϊτζίδης): Πίτκας, Μαλουμάντσκο, Μουμίν, Φράγκος (78’ λ.τ. Εσαλό), Καλαϊτζίδης, Αμπουντού, Κωστίκας, Καλογέρης, Αραβίδης (39’ Ντιαλόσι), Αμαραντίδης, Λαμπίρης (27’ λ.τ. Δαλιανόπουλος)

Η εξέλιξη του αγώνα όπως την κατέγραψε το live του goalpost.gr

Περισσότερα σε λίγο…

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις