Ένα βαθμό πήρε ο Ολυμπιακός Β. στο παιχνίδι με τον Εθνικό Ν. Κεραμιδίου εκτός έδρας

Ισόπαλο 0-0 έληξε το παιχνίδι του Ολυμπιακού Βόλου με τον Εθνικό Νέου Κεραμιδίου στην Πιερία, με τους «ερυθρόλευκους» να αποσπούν τον πρώτο βαθμό μακριά από τον Βόλο.

Σ’ ένα μέτριο ποιοτικό παιχνίδι ο Ολυμπιακός ήταν καλύτερος στο πρώτο μέρος, ωστόσο, δεν είχε κάποια κλασική ευκαιρία για γκολ, πέρα από ορισμένες μικροευκαιρίες.

Ο Ολυμπιακός είχε στο 12’ την πρώτη καλή στιγμή στο ματς με τον Ντινιωτάκη να σουτάρει άουτ. Στο 16’ μετά από πάσα του Τουλίκα, ο Μπατζώνης με σουτ έστειλε την μπάλα έξω από τα δοκάρια του Ολυμπιακού.

Στο 24’ ο Ολυμπιακός είχε άλλη μία καλή στιγμή στο ματς. Μετά από σέντρα του Ντινιωτάκη ο Αναστασίου με σουτ έστειλε την μπάλα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Εθνικού. Την ίδια τύχη είχε στο 30’ νέο σουτ του Αναστασίου, ενώ στο 45’ ο Ολυμπιακός έφτασε κοντά στο γκολ, ωστόσο, ο Κυρίτσης μόνος αμαρκάριστος στο ύψος του πέναλτι δεν μπόρεσε να κάνει το κοντρόλ και να σουτάρει, για να χαθεί η ευκαιρία για τους «ερυθρόλευκους».

Στην επανάληψη οι δύο ομάδες αλληλοεξουδετερώθηκαν. Κυριάρχησε η δύναμη, με τον Ολυμπιακό να έχει την κατοχή της μπάλας, όμως επιθετικά δεν είχε την κλασική ευκαιρία για να σκοράρει.

Οι καλές επιθετικές προσπάθειες ήταν μετρημένες στο β’ μέρος. Ο Ψιάνος στο 60’ έκανε το δυνατό σουτ, με την μπάλα να φεύγει άουτ, ενώ στο 69’ σε φάση διαρκείας στην εστία του Καβουσάκη, οι παίκτες του Εθνικού δεν μπόρεσαν να σκοράρουν.

Στις καθυστερήσεις του παιχνιδιού ο Τσενικλής στο 92’ σούταρε άουτ. Η τελευταία φάση του αγώνα σημειώθηκε στο 94’ με τον Αναστασίου να κάνει το σουτ και την μπάλα να περνά έξω από τα δοκάρια του Εθνικού.

Διαιτητής: Ντελέζος (Λάρισας)
Βοηθοί: Μίχος, Διχρής (Λάρισας)
Κίτρινες: Φυτόπουλος, Φ. Κόλα
ΕΘΝΙΚΟΣ Ν. ΚΕΡΑΜΙΔΙΟΥ: Πατσιογεώργος, Φ. Κόλα, Λαμπίρης, Φυτόπουλος, Χρ. Καρτσαμπάς, Μπατζώνης,  Μαργαρίτης (61’ Κοτσαρίδης), Ιντζόγλου, Τουλίκας (82’ Τσενικλής), Κριεμάντι (88’ Δαλαμήτρας), Χατζηπουργάνης (46’ Σεχολάρι).
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ: Καβουσάκης, Κατσαγεωργίου (70’ Μυλωνάς), Διαμαντόπουλος (93’ Θεοδωρόπουλος), Παπαϊωάννου, Αναστασίου, Σκοπελίτης, Ψιάνος, Κόλα (78’ Καμπέρης), Κυρίτσης (93’ Λάμπος), Σιουμουρέκης, Ντινιωτάκης.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις