ΣΑΡΑΚΗΝΟΣ: Συμφωνίες… Φιλικά… Κληρώσεις…

Οι υποχρεώσεις για το πρωτάθλημα έχουν ολοκληρωθεί για την ομάδα του Σαρακηνού, ωστόσο οι παράγοντες της ομάδας συνεχίζουν να εργάζονται για να καλύψουν κάθε εκκρεμότητα και φυσικά για να προετοιμάσουν την επόμενη χρονιά…

Σ’ αυτό το πλαίσιο ξεκίνησαν επαφές με ποδοσφαιριστές προκειμένου να ανανεώσουν τη συνεργασία τους με το Σύλλογο, με κάποιες από αυτές συζητήσεις να πηγαίνουν πολύ καλά και να θεωρούνται σχεδόν ολοκληρωμένες. Ωστόσο, οι ανακοινώσεις αναμένονται μετά το Πάσχα.
Επίσης, για την Μ. Παρασκευή έχει προγραμματιστεί αγώνας με τους Παλαίμαχος της ομάδας, στις 10:00′ το πρωί στο γήπεδο του Σαρακηνού, σε μια συνάντηση που επαναλαμβάνεται κάθε χρόνο και είναι πλέον θεσμός για το Σύλλογο.
Τέλος το Σάββατο (23/4) πραγματοποιήθηκε η κλήρωση της λαχειοφόρου που είχε κυκλοφορήσει το προηγούμενο διάστημα. Οι τυχεροί αριθμοί είναι το 145 και 928, οι οποίοι κερδίζουν δύο αρνιά. Οι τυχεροί μπορούν να περάσουν από τα γραφεία του Συλλόγου από 17:00′ έως τις 20:00′ καθημερινά μέχρι την Μ. Πέμπτη, προκειμένου να ρυθμίσουν τις λεπτομέρειες.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις