Πλημμύρισαν χαμόγελα τα δημοτικά γήπεδα του τένις στην Νέα Ιωνία

Ο Όμιλος Αντισφαίρισης Μαγνησίας υπό την αιγίδα της ΕΦΟΑ και της Ε’ Ένωσης Σωματείων Αντισφαίρισης Κεντρικής Ελλάδας (Ε’ ΕΣΑΚΕ), διοργάνωσε αγώνες τένις για τους λιλιπούτιους αθλητές όχι μόνο της πόλης μας αλλά και ολόκληρης της Θεσσαλίας. Συμμετείχαν Σύλλογοι από τη Λάρισα, τη Λαμία, τη Λειβαδιά, την Καρδίτσα και την Σκιάθο. Η συμμετοχή των παιδιών ήταν τόσο μεγάλη, ώστε να δεσμεύσει τους διοργανωτές για ετήσια καθιέρωση των εν λόγω αγώνων.

Τα παιδιά πέρασαν ένα ευχάριστο Σαββατοκύριακο αγωνιζόμενα στο άθλημα, το οποίο έχουν επιλέξει να ασχολούνται τον ελεύθερο χρόνο τους. Το θέαμα που προσέφεραν άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις καθώς και υποσχέσεις για το “τενιστικό μέλλον” αυτών των παιδιών.

Ο Όμιλος Αντισφαίρισης Μαγνησίας αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει τους συλλόγους της Ε’ Ένωσης που υποστήριξαν το συγκεκριμένο τουρνουά. Επίσης, θέλει να ευχαριστήσει το Δήμο Βόλου και το Δ.Ο.Ε.Π.Α.Π.-ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ για την παραχώρηση των γηπέδων καθώς και τους χορηγούς: café ”Tennis House” & την εταιρεία αθλητικών ειδών ”Mantis – sport” για την πολύτιμη αρωγή τους.

kfd