Σιπητάνος στο goalpost.gr: “Πολύ σημαντική η βοήθεια του κόσμου”

Ο μεγάλος πρωταγωνιστής της νέας επικράτησης της Νίκης Βόλου, στο Κλειστό της Νέας Ιωνίας, αυτήν τη φορά επί του Φιλίππου Βέροιας, Θανάσης Σιπητάνος, μίλησε στο goalpost.gr για την πρόσφατη αναμέτρηση των κυανόλευκων και τη συνέχεια τους στο πρωτάθλημα, με την “επικίνδυνη” εκτός έδρας αποστολή τους στη Λευκάδα.

Αναλυτικά:

“Ήταν ένα πολύ ωραίο παιχνίδι. Ξέραμε πως η ομάδα της Βέροιας είναι πολύ καλή, ωστόσο είχαμε προετοιμαστεί κατάλληλα και θέλαμε πολύ να κερδίσουμε αυτό το παιχνίδι. Ο Φίλιππος ήταν, στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα, μπροστά στο σκορ ωστόσο η διαφορά ήταν μικρή, το ματς κρίθηκε στις τελευταίες επιθέσεις, όπου με την πολύ σημαντική βοήθεια του κόσμου καταφέραμε και πήραμε τον αγώνα. Τώρα κοιτάμε το επόμενο ματς, το οποίο αναμένεται δύσκολο, καθώς παίζουμε με μια πολύ καλοδουλεμένη ομάδα, τη Δόξα Λευκαδας, η οποία γίνεται πολύ σκληρή μέσα στην έδρα της”.

Για το γεγονός ότι πάλι στο τέλος ήταν καταλυτικός για την επικράτηση της ομάδας του:

“Το πιο ωραίο στοιχείο που έχουμε φέτος είναι ότι είμαστε πραγματικά «ομάδα» και παίζουμε ο ένας για τον άλλον. Σε δύο ματς βγήκα εγώ μπροστά, θα υπάρξουν και άλλα στα οποία θα βγουν άλλοι συμπαίκτες μου. Αυτό που με κάνει χαρούμενο, ωστόσο, είναι ότι έβαλα το τελευταίο καλάθι κι έδωσα μια νίκη στους συμπαίκτες μου, την οποία θέλαμε όλοι παρά πολύ και αυτό το κατάλαβε όποιος ήρθε στο γήπεδο”.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις